Sådan spiller du Grand Theft Auto

Elementer, du har brug for

  • En konsolspilplatform til dit fjernsyn

  • Det egentlige spil Grand Theft Auto

Hvis du nogensinde har fantaseret om at være en over-the-top gangsta - holde banker op, stjæle politibiler og køre fodgængere - uden nogen frygt for faktisk fængselstid, så er Grand Theft Auto videospilserien til dig . Disse utroligt detaljerede eventyr er massivt populære sæt baseret på forskellige fiktive lokaliteter (såsom 'San Andreas') og giver spillerne (og playas) mulighed for tilfældigt at udforske gigantiske by- og landsmiljøer, der skaber kaos eller at tage mere organiserede udfordringer.

Mens de ledsagende guider til Grand Theft Auto-spil ikke giver en enorm mængde information, vil de forklare, hvordan de forskellige kontroller fungerer, og typisk give et kort til det fremviste område, der vil være helt afgørende for at finde vej rundt.

Mens der er et overordnet mål for spillet, du kan forfølge (i San Andreas for eksempel udfordres hovedpersonen til at 'redde sin familie og tage kontrol over gaderne'), mange spillere nyder bare at roaming de store og detaljerede kort forårsager problemer og flygter fra myndighederne.

Når du flygter fra politiets forfølgelse, skal du gøre dit bedste for at blive i dit køretøj, det være sig en bil, motorcykel, helikopter eller anden transportform. Jeg har fundet ud af, at når du først er til fods, er det bare et par minutter eller mindre, før du bliver skudt ned og taget ind.

Den enkleste måde til hurtigt at opbygge nogle penge er at slå nogle uskyldige tilskuere (eller skyde dem, når du først har erhvervet en pistol) og hente de regninger, der flyver ud af deres lommer, når de sænkes. Bliv ikke grådig, fordi politiet normalt ankommer til stedet temmelig hurtigt.

Det er også muligt at få kontanter ved at kapre førerhuse, søge en kunde på gaden og tage dem til deres destination for en 'billetpris'. Personligt fandt jeg det mere kedeligt og mindre behageligt end fodgængere, der stødte, men til hver sin egen.

Når du først har opbygget en anstændig kontantreserve, er der både sjove, useriøse måder at bruge det på (inklusive faktiske barer, tatoveringsboder og tøjbutikker, du kan komme ind i) og mere målrettet afsætningsmuligheder - såsom pistolbutikker, bilmekanik og transport sådan som togstationer, der hurtigt bringer dig til en anden destination. Du kan endda bruge penge på at træne i gymnastiksalen og gøre dig stærkere eller spise på en restaurant for at opbygge dit 'helbred'.

Tips

Hvis du bare vil prøve at udforske kortet grundigt uden at skulle bekymre dig om at blive forfulgt aggressivt af politiet, skal du stjæle en bil på den mest diskrete måde og derefter undgå yderligere problemer, mens du kører rundt.

Advarsler

Dette spil indeholder ekstreme mængder vold og andre temaer for voksne og er klassificeret Ældre 17+ af ESRB.