Åbn Multitasking App Switcher med 3D Touch på iPhone

Moderne iPhone-modeller med 3D Touch-skærme har en alternativ metode til at åbne skærmbilledet til multi-tasking app switcher, snarere end at skulle trykke på Home-knappen. Dette trick kræver lidt øvelse, så prøv det et par gange selv for at se, hvordan det virker på iPhone.


Du skal bruge 3D Touch aktiveret med en iPhone 6 eller bedre med et 3D Touch-kompatibelt display for at bruge denne funktion, det skyldes, at uden 3D Touch er der ingen evne til at registrere tryk på skærmen. For at få de bedste resultater, når du tester dette ud, kan du placere iPhone på en hård overflade som et skrivebord, men når du først har læst, hvordan det fungerer, kan du nemt få adgang til multitaskings skærmen fra hvor som helst og med en enkelt hånd ved hjælp af det hårde pressetryk. Hvor svært at trykke afhænger af, hvad indstillingerne for 3D Touch-tryk er indstillet til.

Sådan får du adgang til multitasking med 3D Touch på iPhone

Her er kernen i, hvordan denne funktion fungerer, men virkelig, prøv det selv:

1: Tryk hårdt på den fjerneste venstre side af iPhone-skærmen

Mål det hårde tryk lige helt i venstre side af skærmen, lige i nærheden af ​​kanten, hvor den synlige skærm forsvinder i indkapslingen af ​​iPhone.

2: Fortsæt med at trykke og skub til højre for at åbne skærmen Multitasking App

Når du har set den lille top i app switcher, skal du fortsætte med at trykke og skrue til højre for at få vist multitaskingsskærmen.

iPhone-brugere bør prøve det selv selv for at se (eller måske føle) hvordan det virker, selvom videoen nedenfor viser 3D Touch multitasking-adgang på en iPhone 6S Plus og giver en god ide.

Når du er inde i app switcher, kan du afslutte apps som normalt eller skifte mellem åbne apps som du normalt ville. Alt andet er det samme, det er kun den adgang, der er anderledes.

Det er nemmere at komme ind på skærmbilledet til app switcher med 3D touch, end hvis du bruger dobbeltklik på Home-knappen, er det virkelig et spørgsmål om personlig præference og brug, men det er helt sikkert rart at kunne få adgang til multitaskings skærmen i iOS uden at have at trykke på Home-knappen, især hvis Home-knappen er problematisk af en eller anden grund.