Unlocked iPhone 5 Priser: 16GB for $ 649, 32GB for $ 749, 64GB for $ 849

Vil du have en kontraktfri iPhone 5? At købe en ulåst iPhone 5 kommer ikke billigt, men den gode nyhed er, at prisen ikke er gået op, og prisen har forblevet den samme som den tidligere ulåste iPhone 4S-model.

Unlocked iPhone 5 Priser

  • iPhone 5 16GB - $ 649
  • iPhone 5 32GB - $ 749
  • iPhone 5 64GB - $ 849

Disse priser kommer fra direkte fra Apples Online Store. Begge sort / hvide farver er den samme pris, ligesom priserne uden for kontrakten på ethvert transportnetværk.

Selvfølgelig med de voldsomme priser er det meget mere økonomisk at betale priserne i kontrakten, som starter med kun 199 dollar. Uanset om du går i kontraktfri eller underskriver en aftale, anbefaler vi stadig at købe iPhone 5 16GB til de fleste brugere.

En vigtig ting at huske er, at iPhone 5 bruger et helt nyt nano-SIM-kort, så det er ikke bare et spørgsmål om at skære en eksisterende sim og poppe den derinde for at arbejde på et andet netværk. På grund af det nye nano-SIM-krav skal du finde en operatør, der tilbyder kompatible simkort.

For dem der ejer de ældre iPhone 4, 4S, 3GS og 3G modeller, vil det være meget mere økonomisk at låse eksisterende iPhones op via AT & T via telefon eller via internettet.