Sådan viser du seneste meddelelse på toppen af ​​posttråder i iOS Mail

Mail-appen i moderne versioner af iOS-justeret mail threading-adfærd, så den ældste besked i en email-tråd vises øverst på en e-mail-besked. Denne kronologiske ordre betyder, at du skal rulle ned i e-mail-tråden for at se de seneste e-mails, der er modtaget på en iPhone eller iPad, hvilket er fint for nogle Mail-brugere, men justeringen kan være uvelkommen til andre.

Hvis du foretrækker at have e-mail-tråde vises i omvendt kronologisk rækkefølge med de seneste meddelelser, der vises øverst på en e-mail-tråd, kan du skifte en indstillingsomskifter i iOS for at opnå det pågældende resultat.

Skift Mail Threading for at vise de seneste meddelelser øverst i IOS

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone eller iPad og gå til "Mail"
  2. Se under afsnittet Threading og find omskifteren for "Seneste meddelelse på toppen" og vend den til ON-positionen
  3. Afslut indstillinger og vend tilbage til Mail app for at se den nye omvendte kronologiske meddelelsestråd indstilling i kraft

Mange brugere kan ikke engang opleve en forskel her, du skal virkelig svare på og modtage mange e-mail-samtaler for at bemærke ændringen til at begynde med. Ikke desto mindre gør du ikke noget særligt nyt, du indstiller simpelthen mail threading tilbage til, hvad det var som før de seneste iOS udgivelser.

Hvis du foretager justeringen for at vende om kronologisk posttråd og beslutter, at det ikke er for dig, kan du nemt omdanne indstillingen til enhver tid ved at skifte indstillingen tilbage til slukket position.

Takket være Lifehacker til det praktiske tip.