Ryktet: Mac OS X skal have ikoninterface i flere størrelser

Mac rygter websted AppleInsider rapporterer, at Apple har indgivet et patent for en finder funktion, der ville tillade forskellige størrelser ikoner at være inden for samme vindue, med størrelsen af ​​ikonet er repræsentativt for disse elementer betydning. Denne funktion ville give meget mening til mange mapper, der er overfyldte med masser af mapper og filer, der er nødvendige for at applikationen skal køre, men i det væsentlige ubrugelig for brugeren at se eller interagere med. Læs videre for en fyldig illustration af, hvordan denne funktion vises i Mac OS X.


Ovenstående billede lånt fra AppleInsider

Følgende fremgår tydeligvis af patentansøgningen og beskriver funktionerne og hvordan det vil hjælpe brugeren:

"... forskel i størrelse angiver ikke den relative betydning af filerne eller programmet repræsenteret af ikonet, da ændringen i ikonstørrelse udføres universelt for alle ikoner i en container, såsom en mappe eller et vindue, " skrev firmaet. "For at kunne præsentere en mere informativ og personlig brugergrænseflade er det derfor ønskeligt at beskrive en bruger relativ betydning af et ikon i forhold til andre ikoner i et system."

"Når ikonstørrelsen udføres i henhold til en brugerpræference, kan et relative størrelsesskema eller et vilkårligt ikonstørrelsesskema anvendes til ikoner med variabelt størrelse."

"En brugers vilkårlig limning af forskellige ikoner i overensstemmelse med den foreliggende opfindelse genererer ikonrepræsentationer, der med fordel kan repræsentere kategorisering af applikation eller fil betydning og / eller størrelsen af ​​en fil repræsenteret af et ikon."

Det reelle spørgsmål er, vil vi se denne funktion i Mac OS X 10.5 Leopard?

Kilde: AppleInsider: Apples Mac OS X kan få ikoninterface i flere størrelser