Sådan sendes HD til et tv i et andet rum

Når du først har oplevet High Definition (HD) TV, ser du Standard SD (SD) TV kedeligt. Mange mennesker har tv i forskellige rum i deres hjem, men ikke mange har HD-tv i deres sekundære rum. Men med prisen på HD-tv konstant faldende, er det ikke meget dyrere at få et andet HD-tv end et SD-tv. Medmindre dit HD-tv har en indbygget modtager, skal du enten købe en anden modtager (hvilket kan være dyrt) eller sende HD-tv til et andet rum ved hjælp af en kabelforbindelse.

Trin 1

Kontroller, at tv'et i et andet rum er et HD-tv, ellers kan du kun se et SD-billede.

Trin 2

Tjek bagsiden eller din HD-modtager i TV'ets hovedrum for at se, hvor mange HD-stik du har. Disse er kendt som HDMI-stik (High-Definition Multimedia Interface) og kræver et HDMI-kabel for at forbinde modtageren til tv'et. Nogle tv'er har integrerede modtagere og har muligvis ikke HDMI-stik.

Trin 3

Tilslut dit HDMI-kabel til et ubrugt stik, hvis du har et, og tilslut derefter den anden ende til HD-tv'et i et andet rum. Afhængigt af hvor det andet tv er, skal du muligvis udarbejde logistikken for, hvordan kablet passer bedst, så du kan lukke døre. Du skal også overveje afstanden mellem tv'erne. Du kan tilslutte HDMI-kabler med stik eller få et længere kabel fra din leverandør.

Trin 4

Køb en HDMI-splitter, hvis du kun har et HDMI-stik. Du kan få dette fra din leverandør. Splitteren har den ene ende, der går ind i dit HDMI-stik, hvorefter den adskilles for at give dig yderligere to udgange.

Trin 5

Tilslut de to HDMI-kabler, det ene til hoved-tv'et og det andet til tv'et i et andet rum. Tilslut det andet kabel til tv'et i det andet rum.

Kontroller, at din modtager er tændt, og tænd derefter dit tv i et andet rum, og du kan se HD-tv.