Sådan sendes et signal til en mobiltelefon

Med deres bærbarhed og stigende teknologiske raffinement er mobiltelefoner allestedsnærværende i nutidens samfund. De spænder vidt i deres evner; nogle kan surfe på Internettet og optage videoer, mens andre simpelthen kan foretage og modtage opkald og sende tekstbeskeder. Men en faldgrube af mobiltelefoner er, at de let kan placeres forkert. Heldigvis kan en tilfældig mobiltelefon hentes, hvis du er heldig nok til at være i nærheden og kan få den til at ringe ved at sende den et signal.

Trin 1

Brug en computer til at logge på Internettet og navigere til Where's My Cellphone.com (se Referencer). Indtast telefonnummeret på hjemmesiden. Dette sender et signal til telefonen, som får den til at ringe og afsløre dens placering.

Trin 2

Find en fasttelefon, og ring til din mobiltelefon. Hvis din telefon er registreret i en anden områdenummer end fastnettelefonen, skal du sørge for at ringe 1 og derefter telefonens områdekode.

Send din mobiltelefon en sms ved hjælp af en anden mobiltelefon. Selvom du skal ringe til en områdekode, behøver du ikke sætte en 1 før områdekoden. Lyt efter støj fra din telefon, der modtager en sms.