Sådan løses overeksponeret video

Overeksponeret video er skuffende for enhver videograf at se, når de gennemgår optagelser. Indholdet kan ødelægges af overmættede højdepunkter og skyllede skygger. Det var ikke længe siden, at overeksponeret video udgjorde en mislykket optagelse, men med videoredigeringsprogrammer kan den ofte reddes. Flere programmer kan hjælpe med at rette overeksponeret video i nogle få korte trin.

Åbn Windows Movie Maker for hurtigt at rette overeksponeret video. Træk det overeksponerede segment til storyboardet, og vælg det. Klik på rullemenuen mærket "Samlinger" og vælg "Videoeffekter". Vælg indstillingen "Lysstyrkereduktion" og træk den oven på det overeksponerede klip. Gentag dette trin, indtil klippet har en passende eksponering.

Reparer et overeksponeret klip i Final Cut X med farvekorrektionsmodulet. Importer klippet, og træk det til tidslinjen. Vælg klippet, og klik på "Vindue" og derefter "Vis farvetavle". Vælg "Eksponering" i dialogboksen. Juster den præsenterede "Global Control" -skyder for at justere videoen, indtil den ikke er overeksponeret.

Sænk eksponeringen af ​​video i iMovie ved at importere det overeksponerede klip til tidslinjen og vælge det. Vælg knappen til videojusteringer, symboliseret med en cirkel, der omslutter en gråtoneforløbning. Klik på "Auto" i den præsenterede dialogboks for iMovie for at rette eksponeringen eller flyt skyderen "Eksponering" til venstre for at gøre videoklippet mørkere. Klik på "Udført", når du er færdig.