Sådan bruges Dragon Dictate Remote Desktop

Nuance har oprettet et program kaldet Dragon Dictate, som genkender dit personlige stemmemønster og typer, mens du taler. Det er et genialt program, der kan fremskynde din tekstbehandling og giver dem, der ikke fysisk kan skrive en chance for at gøre det. Hvis du nogensinde har brug for at bruge din Dragon Dictate hjemmefra, har du evnen til at gøre det, så længe dit eksterne desktop-program understøtter lydbrygging.

Trin 1

Tilslut din mikrofon til USB-forbindelsen på din computer. Test det for at sikre, at det fungerer på den computer, du bruger. Du kan finde en liste over Nuance-godkendte mikrofoner på MacSpeech-webstedet (se Ressourcer).

Trin 2

Åbn din eksterne desktop-applikation via skrivebordet, menuen "Start" eller "Programmer".

Trin 3

Aktivér din mikrofon på det eksterne skrivebordsprogram. Dette findes i indstillingsmenuen til dit eksterne skrivebord. Det kan være mærket "Aktivér lyd."

Trin 4

Test også din mikrofon på din nuværende computer for at sikre, at mikrofonen fungerer. Gør dette ved at åbne et lydoptagelsesprogram på computeren, tale og afspille optagelsen. Hvis mikrofonen ikke fungerer, skal du løse problemet, inden du fortsætter.

Trin 5

Opret forbindelse til dit andet skrivebord ved hjælp af dit eksterne skrivebordsprogram. Hvis du kan se din anden computers skærm på denne computers skærm, har du oprettet en forbindelse. Test igen mikrofonen på dette tidspunkt ved at åbne et lydoptagelsesprogram på det eksterne skrivebord, tale og afspille. Dette hjælper dig med at isolere problemer, hvis Dragon Dictate ikke fungerer korrekt, når du åbner det.

Trin 6

Start Dragon Dictate på dit eksterne skrivebord. Du kan enten gøre det fra menuen "Applikationer" eller på skrivebordet.

Trin 7

Åbn det tekstbehandlingsprogram, du vil bruge. Dragon Dictate er kompatibel med al tekstbehandlingssoftware, så du ikke har brug for en bestemt.

Tal gennem din mikrofon. Dette skal overføres fra din mikrofon via dit nuværende skrivebord. Det rejser gennem din internetforbindelse til dit eksterne skrivebord og når endelig dit tekstbehandlingsprogram.