Sådan slettes en chat-transkript i meddelelser til Mac OS X

Mac Messages app opretholder et udskrift af samtaler, der er blevet udført på computeren, og når du åbner et meddelelsesvindue til en bestemt afsender, vil du se de tidligere samtaler, billeder og andre sendte / modtagne data i samme meddelelse tråd. Hvis du vil rydde disse samtaler udskrifter og relaterede medier, kan du hurtigt gøre det uden at skulle rydde alle Messages app chat historik logfiler fra hele applikationen.

Sådan slettes chat-transkriptlogfiler i meddelelser til Mac

Der er to måder til hurtigt at rydde et chat-transkript i Messages-app til OS X, måske er det nemmeste direkte fra en aktiv samtale med en kontekstmenu:

  1. Åbn appen Beskeder, hvis du ikke har gjort det endnu, og vælg derefter den kontakt eller samtale, du vil slette chatudskriften for
  2. Højreklik (eller Control + Click) overalt i samtalen og vælg "Clear Chat Transcript"
  3. Bekræft, at du ønsker at fjerne hele chat-transkriptet for at slette samtalen klart fra Messages-appen
  4. Gentag med andre chats efter ønske

Husk, at dette fjerner alle meddelelser, fotos, videoer og andre medier, der sendes og modtages i den samtale, så hvis du har medier eller fotos, du vil gemme fra en meddelelsestråd, skal du sørge for at gøre det, før du fjerner udskriften, fordi du sletter chat kan ikke fortrydes.

En anden måde at rydde et chatudskrift på er at vælge en samtale i Messagse-appen, og derefter gå gennem menuen Rediger for at vælge "Clear Transcript".

Redigeringsmenuen "Clear Transcript" -tilgangen har også en ledsagende tastaturgenvej, som kan gøre tingene meget hurtige: Skift + Command + K