Sådan laver du YouTube-videoer for at afspille gentagne gange

Har du nogensinde ønsket at spille en YouTube-video gentagne gange i en loop? Måske er det en sang, et tv-program, en børnevideo, musikvideo, noget sjovt, uanset hvad det er, du vil gerne spille det gentagne gange på en loop. MensYouTube er generelt designet til at afspille en video en gang og derefter enten stoppe med at afspille eller flytte til en anden anden video i en afspilningsliste, giver en skjult funktion YouTube-brugere mulighed for at afspille nogen video i et uendeligt løkke uden at skulle vende sig til nogle tricks, funky third party hjemmesider, skyggefulde downloads eller noget andet. Den nye YouTube-looping-afspilningsfunktion er bygget direkte ind i den browserbaserede afspiller og er nem at bruge.


For at slå en video med YouTube til uendeligt gentaget spil, skal du sørge for at bruge en moderne webbrowser. Uanset om det er Chrome, Safari eller Firefox, betyder det ikke noget, så længe det er en ny version, skal den understøtte looping video-funktionen. Looptricket virker også det samme på ethvert operativsystem, så det er ligegyldigt, om du er på Mac OS X, Windows eller Linux. Resten er virkelig let, og den fungerer med enhver video eller film, der er på YouTube eller YouTube, selvom de er indlejret på en webside.

Sådan indstilles en afspilning af YouTube-video til gentagelse

  1. Åbn enhver webbrowser og besøg nogen YouTube-video, for eksempel kan du bruge den integrerede video nedenfor, som afspiller 9 sekunder med crickets chirping (spændende!), Eller klik her for at indlæse den samme video i et nyt vindue
  2. Start med at afspille videoen som sædvanlig, og højreklik på (eller tofinger klik på en Mac-trackpad) på videoen, da den afspilles for at få vist en skjult menu med valgmuligheder, vælg "Loop" fra denne popup-menu
  3. Videoen vil nu afspilles gentagne gange i en loop, du kan standse eller stoppe videoen som sædvanlig eller højreklik og vælge "Loop" igen for at fjerne markeringen for looping-afspilningsfunktionen og stoppe afspilningen af ​​afspilningen gentagne gange

Her er den indlejrede korte YouTube-prøvevideo af crickets chirping for at teste dette ud nemt, bare afspil videoen, højreklik og vælg "Loop" for at prøve looping playback funktionen lige nu på denne meget webside.

Dette er en fantastisk funktion, der endnu ikke er kendt, men det er ret nyttigt af indlysende grunde og bør værdsættes af mange YouTube-seere for alle former for videoer.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan det hele virker, vil undervisningen nedenfor vise, hvordan du løber ovenstående eksempel YouTube-video med dette nemme trick:

Der ser ikke ud til at være nogen begrænsninger på videobåndene eller i selve videoer, du kan løbe lange videoer eller korte videoer, videoer tilhørende en anden eller uploade dig selv fra iOS eller fra OS X, det er ligegyldigt, hvis det er på YouTube det vil have loop-funktionen. Dette kan være fantastisk, hvis du gentagne gange vil spille et album eller en sang på YouTube, eller det samme show eller nogle smukke scener til en pauseskærm eller humørvideo, er brugen tilfældet bredt. God fornøjelse!

Bemærk at i øjeblikket dette ser ud til at være begrænset til desktopversioner af YouTube, så Android og iPhone-brugere endnu ikke har evnen (som vi er opmærksomme på, indlæg i kommentarerne, hvis du finder ud af, hvordan du slår på mobile enheder uden apps eller websteder!), så hvis du håber gentagne gange at spille en YouTube-video i baggrunden på iPhone på en loop, skal du bare starte videoen igen, når den er færdig, da funktionen endnu ikke er implementeret på den mobile side af ting.