Sådan oplades nye mobiltelefonbatterier

Selvom nye mobiltelefonbatterier kan have en lille opladning, når de købes, skyldes dette normalt kvalitetskontroltest - de fleste batterier sendes uopladede og kræver en hel dag eller i det mindste natten over, inden brug. Heldigvis har producenterne designet mobiltelefonbatterier og batteriopladere til hurtig og nem opladning i en “3-cyklus” opladningsproces, der hjælper dig med at tilpasse dine batterier til at fungere på det højest mulige niveau.

Trin 1

Vælg en opladningsmetode, da du kan oplade nye mobiltelefonbatterier - afhængigt af producentens præferencer eller designspecifikationer - på en lang række måder. Sæt dit batteri eller batterier inde i din telefon, og oplad med en direkte vekselstrømsledning, der tilsluttes din telefon og en stikkontakt. eller placer telefonen i en telefonoplader; eller isæt batteriet / batterierne direkte i en batterioplader.

Trin 2

Oplad batterierne ved hjælp af din valgte metode. Hvis du oplader batteriet / batterierne inde i din mobiltelefon, skal du slukke for telefonen, inden den oplades, medmindre andet er angivet af producentens anvisninger. Oplad din mobiltelefon i 12 til 24 timer afhængigt af den type batteri, din telefon bruger og / eller producentens instruktioner. F.eks. Kræver NiMH-batterier (nikkelmetalhydrid) en længere opladningsperiode end Li-ION (Lithium Ion) -batterier.

Tøm dit batteri / batterier helt, og genoplad for at forberede batteriet / batterierne for at acceptere regelmæssige fremtidige opladninger med den bedst mulige lagringskapacitet. Brug din telefon efter opladning, indtil den ikke længere fungerer, eller lad den være tændt for at tømme batteriet / batterierne helt, og genoplad derefter. Gentag mindst en mere drænings- / opladningscyklus bagefter for at garantere fuldstændig batterikonditionering.