Hvad betyder det Emoji-ikon alligevel?

Hvis du er ny til Emoji, vil du blive tilgivet for ikke at vide, hvad nogle af disse ikoner og tegn skal betyde. Mange er sund fornuft, mens andre er lidt af et mysterium, men der er en nem måde at finde ud af, hvad en bestemt Emoji-karakter betyder ved blot at se på ikonet i Special Character-vælgeren af ​​Mac OS X.

Dette panel skal være tilgængeligt i næsten enhver Mac-app, der tillader tastaturindgang, men vi bruger TextEdit som et eksempel.

Sådan får du emoji betydninger og definitioner på en Mac

Sådan finder du emoji-betydninger gennem specialkarakterpanelet i Mac OS X :

 1. Få adgang til hele Emoji-panelet på en af ​​to måder:
  • Brug tastaturgenvejen Control + Command + Space til Emoji-adgang, og klik derefter på det lille kommando-symbol ved siden af ​​søgefeltet eller
  • Træk menuen "Rediger" ned og vælg "Special Characters", vælg derefter "Emoji" i menuen til venstre for at få adgang til alle tilgængelige ikoner
   • Når du er i den fulde Emoji-karaktervisningssektion, skal du finde emoen, du vil definere eller få betydningen for
   • Klik på Emoji-ikonet, du vil finde betydningen eller definitionen for at afsløre, at det er meningen

Eksemplet ovenfor viser den berygtede "Pile of Poo", som også forekommer at være den definerede betydning.

Du kan finde disse små beskrivelser for nogen af ​​de emoji indeholdt i panelet, men fordi mange nye emoji ikoner vises eller ændrer sig, ligesom hudtonens mangfoldighed emoji, vil ikke alle dem være tilgængelige på Mac emoji keyboardet af nogle versioner af Mac OS X og iOS, men det afhænger virkelig af hvilken version af Mac OS X du bruger.

Emoji-definitioner er ikke tilgængelige på samme måde på iOS-tastaturet, så brugere af iPhone, iPad og iPod touch bliver nødt til at bruge dette 'talk Emoji' trick for at få en definition på en iPhone eller iPad på den måde:

Speak-tricket er sjovt også fordi Siri vil vokalisere, hvad emoji betyder, nogle gange til hilarisk effekt, afhængigt af hvilken du vælger at få betydningen af.

Og ja, det snakende trick gør også at definere Emoji på Mac.

Eller iOS-brugere skal muligvis bare fortsætte med at tage deres bedste gæt, et smilende ansigt er ret indlysende, som et hjerte, men nogle af de mere nysgerrige derude, hvem ved, måske er meningen fundet i hensigten, hvis ikke definition.