iOS 8 Beta 2 Tilgængelig for udviklere at hente

Apple har udgivet iOS 8 beta 2 til udviklere, der bringer fejlrettelser og forbedringer til udviklerens opbygning af iPhone og iPad software. Den anden beta-bygning ankommer udgivet som 12A4297e og er tilgængelig via iOS Developer Center på Apples hjemmeside eller som en hurtig opdatering af opdateringer til enheder, der i øjeblikket kører den første iOS 8 beta.

Brug OTA til at downloade iOS 8 Beta 2 hurtigt

Den enkleste og hurtigste måde for nuværende brugere at downloade iOS 8 beta 2 er at bruge OTA-opdatering fra en enhed, der allerede kører beta 1. Dette gøres ved at gå til Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering, hvor "iOS 8 beta 2" vil findes som download. IOS 8 beta 2 OTA-downloads varierer i størrelse fra 300 MB til 500 MB, alt efter hvilken enhed der skal installeres på.

Alternativt Få iOS 8 beta 2 IPSW fra Dev Center

De, der er registreret i iOS Developer Programmet, der ikke kører iOS 8 Beta 1, kan logge ind på webstedet iOS Dev Center og finde de relevante firmware filer, der skal downloades til kompatible enheder. Kort sagt, iOS 8 beta kører på alle iPhone, iPad og iPod touch-hardware, der understøttes af iOS 7, med undtagelse af iPhone 4.

IOS 8 er i øjeblikket kun en udvikler, der er frigivet, hvilket betyder, at funktionerne er ufuldstændige, og oplevelsen er ret buggy sammenlignet med standardbrugerens forventninger, idet bygherren bygges bedst installeret på enheder, der kun er beregnet til udviklingsformål, og ikke primærbrug iPhone eller iPads. Brugere, der finder oplevelsen for upålidelig, kan nedgradere fra iOS 8 tilbage til en stabil iOS 7-bygning til enhver tid gennem en ret simpel proces.

Den endelige version af iOS 8 vil indeholde mange nye funktioner og forbedringer til mobiloperativsystemet og er i øjeblikket planlagt til at blive udgivet til offentligheden i efteråret, eventuelt sammen med udgivelsen af ​​iPhone 6, iWatch, OS X Yosemite og andre opdateringer til Apple hardware, der gør året til en travl tid for både Apple og Apple-fans.

Adskilt fra iOS 8 beta 2 har Apple også udgivet OS X Yosemite Developer Preview 2, som er tilgængelig for Mac-udviklere, der kører den første OS X 10.10 beta som en opdatering fra Mac App Store.