Instruktioner til Promaster 7500EDF Digital

Promasters 7500EDF digitale elektroniske flash blev frigivet i 2005. Funktionerne inkluderer en genanvendelsestid på 0,3 til 10 sekunder (afhængigt af batteriets styrke), flashvarighedskapaciteter på 1 / 30.000 til 1 / 1.000 sekund, et drejeligt hoved med en hoppende vinkel rækkevidde fra -7 til 90 grader, et drejevinkelområde fra 0 til 180 grader og en motoriseret effektzoom til brændvidder på 24, 28, 35, 50, 70, 80/85 og 105 millimeter. Flashen vejer 17,2 ounce og leveres med en push-on plastdiffusor.

Trin 1

Sæt fire AA-batterier i flashens venstre side (hvis du holder den bagfra). Åbn batteridækslet ved at skubbe det med tommelfingrene, og skub batterierne ind i overensstemmelse med polarindikatorerne. Sæt dækslet på igen. Vend tænd / sluk-kontakten (kontakten bag på blitzen nederst til venstre) for at tænde blitzen.

Trin 2

Brug din flash manuelt ved først at glide flashen på kameraskoen (Nikon, Pentax, Sony eller Canon). Indstil kameraets optagetilstand til Manuel og flashens tilstand til 'M' (tryk på den anden knap nederst til højre, indtil 'M' vises på displayet). Tryk på M / Freq-knappen (placeret lige under displayet, 3. knap fra venstre) for at vælge det ønskede flashudgangsniveau (1/1, ½, ¼, 1/8, 1/16, 1/32 eller 1 / 64 M). Indstil kameraets lukkerhastighed til X-sync eller langsommere, indstil objektivets blænde, og tag derefter billedet.

Trin 3

Tryk på tilstandskontakten, og vælg TTL Auto Flash for at få kameraet og flashen til at virke automatisk i forbindelse med hinanden. En Canon, Sony og Pentax affyrer en pre-flash før den egentlige ægte flash, så kameraet kan evaluere motivet. En Nikon vil udvise en masse små blink af samme grund, hvilket gør omgivende lys mindre af en faktor i billedet.

Trin 4

Vælg Brug af flere blitz med tilstandsvalgsknappen for at affyre flere blink efter hinanden for at optage motivets bevægelse i et enkelt billede. Når du har valgt Multi, skal du vælge Rept og vælge antallet af flash-bursts. Tryk på M / Freq-knappen for at specificere hyppigheden af ​​bursts, og juster kameraets lukkerhastighed og blændeindstillinger.

Brug Model Flash-tilstand til at hjælpe med at bestemme, hvordan billedet ser ud på grund af flashens position. Skub subreflektorkontakten til positionen "flash". Skift blitztilstand til Model, og tryk på M / Freq-knappen for at indstille blitzens frekvens. HF-indstillingen (High Frequency) er ideel til nærbilleder og har burst-effekter med lav effekt. LF-indstillingen (lav frekvens) er god til store motiver og har stærke flash-bursts.