Hvordan man laver videospil

Elementer, du har brug for

  • Notesbog

  • Microsoft Excel (valgfrit)

  • Illustrationer og fotografier

  • Original musik score

  • Stemmeaktører (valgfrit)

  • Software til spildesign

At lære at lave videospil er ikke så udfordrende som nogle mennesker tror. Faktisk, takket være moderne spilsoftware, er programmering ikke påkrævet for at lave et videospil. Dette giver spilskabere mulighed for at koncentrere sig om, hvad der er vigtigere - skrivning og niveau-design. Alligevel bliver det meget udfordrende for dem, der er nye med spildesign, at prøve at udføre selv disse opgaver, da de ikke ved, hvor de skal starte. Det er her, denne artikel kommer ind, da nedenstående trin giver dig en grundlæggende retningslinje for, hvordan du kan komme i gang med at lave videospil.

Hvordan man laver videospil

Tænk på en idé. Før du laver videospil, har du brug for nogle ideer, som du kan arbejde med. Strømmen af ​​disse ideer afhænger af den genre, du arbejder i. For eksempel, hvis du ønsker at designe et rollespil, skal du lægge stor vægt på original fortælling. Sci-fi og fantasy-film kan give dig en vis indflydelse, ligesom eksisterende rollespil. På den anden side, hvis du opretter et actionspil, kan plottet være mere forenklet. Faktisk fungerer mange af disse spil mere ud fra en forudsætning, hvilket for nogle designere er en lettere tilgang. For eksempel, hvis du designer et platformspil, hvor forudsætningen er at redde prinsessen, behøver du ikke fokusere så meget på spillets plot som spilhandlingen.

Hvordan man laver videospil

Skriv dit spil plot. Nu, uanset hvilken genre du vælger, skal du oprette et plot til dit videospil. Igen har rollespil tendens til at have mere komplicerede plots, men selv actionspil skal have en slags historie. Under alle omstændigheder skal du starte med at lukke øjnene og visualisere handlingernes karakterer for at oprette et plot til et videospil. Prøv at se hele "filmen", før du skriver noget ned. Når du er kommet til slutningen, skal du notere, hvad dit sind har set. Derefter udtrykker den visuelle side af dine ideer gennem et storyboard. Dette opnås ved at tegne handlingen, beskrive den og inkludere billedtekster af, hvad karaktererne siger. Og rolig, hvis du ikke kan tegne. Hvis du får et program som Storyboard Quick, kan du planlægge dine scener med foruddefinerede tegninger, eller du kan bruge rudimentære skitser. Når din storyboarding er færdig, overfør dine ideer til et script. Dette gør tingene mere organiserede for både dig og alle voice-over-skuespillere, du måtte have.

video, lave, oprette, vilje, spil, behov, design, ønsker, meget, ygames, overveje, musik, skabe, spil, spille

Planlæg dit spil layout, hvilket er et vigtigt aspekt at overveje, når du laver videospil. Det bestemmer hvilken type atmosfære dit spil vil skabe for spilleren. Så start med at planlægge dit layout ved at tegne det i en notesbog. Sørg for, at dine layouts er arrangeret efter deres rækkefølge i spillet. Sørg også for at notere betydningen af ​​hvert objekt inden for scenen.

Hvordan man laver videospil

Opret et rutediagram for at organisere dit spil. Når du laver videospil, er det vigtigt at organisere alle de handlinger, der skal forekomme i spillet. Og selvom du kan gøre dette med de ovennævnte skrivemetoder, er flow-charting meget lettere, fordi spilhandling kræver mere logisk planlægning. Opret et rutediagram til et videospil ved først at definere din proces - en beskrivelse, der ligger inde i en oval. Resultaterne af denne proces ville blive udtrykt i trekanter (som ville være forbundet til det ovale gennem foretede pile). Hvis disse handlinger resulterer i yderligere handlinger, kan det være nødvendigt at oprette nye ovaler og trekanter. Du kan også tilføje andre symboler efter behov.

Hvis du har brug for mere hjælp i denne proces, skal du se i ressourceafsnittet og tjekke artiklen "Sådan oprettes et rutediagram i Excel." Selvom du ikke har Excel, vil det stadig være nyttigt; du bliver bare nødt til at tegne rutediagrammet manuelt.

Hvordan man laver videospil

Beslut, hvilken konsol du vil distribuere dit spil. Når du er færdig med at skrive dit spil, er du klar til at bringe det til liv. Af de nuværende spilkonsoller er pc'en den nemmeste platform for begyndende spildesignere. Det udfases ikke som næste generations konsoller, og det er ikke så svært at finde software til spildesign. Men hvis du vil tjene videospil til at leve, kan du overveje at distribuere dine spil på en næste generations konsol (såsom Xbox 360 eller Nintendo Wii). Bare husk, at hver konsol har sine egne begrænsninger, når det kommer til spildesign.

video, lave, oprette, vilje, spil, behov, design, ønsker, meget, ygames, overveje, musik, skabe, spil, spille

Design dit spil med videospilsoftware. Reality og Genesis 3D er to eksempler på spildesignsoftware, du kan bruge til pc'en. Begge disse programmer er gratis. Til Xbox 360 bliver du nødt til at lave videospil ved hjælp af XNA Game Studio Express, som også er gratis. For at lave videospil til Nintendo Wii skal du bruge WiiWare. Denne software koster $ 2.000 og kræver godkendelse fra Nintendo (det er derfor, den ikke er tilgængelig online). Men på den øverste side, hvis du bliver godkendt, kan du sælge dine spil på Nintendos Wii Shop Channel.

For så vidt angår andre konsoller er der ikke frigivet nogen officiel udviklingssoftware. Imidlertid kommer nogle spildesignere rundt med emuleringsteknologier, hvor de får pc'en til at fungere som den spilkonsol, de vil efterligne.

Uanset hvad, når du først har erhvervet den software, du har brug for, skal du følge dens instruktioner til implementering af dit spil. De fleste vil stort set være de samme: Du tegner dit layout, mens du tilføjer andre elementer, såsom objekter og skriftsekvenser. Men da hvert program er forskelligt, skal du konsultere brugervejledningen for at lære, hvordan man arbejder hver enkelt.

Hvordan man laver videospil

Tilføj multimedie. Multimedia er et meget vigtigt element, når det kommer til at lave videospil. Det hjælper med at få dine spillere til at føle sig som om de begiver sig ud i en anden verden, hvilket er præcis den type følelse, du vil skabe, når du laver videospil. Selvfølgelig, hvis du ikke har mange penge, kan det være meget svært at prøve at få multimedie. Derfor skal du tænke uden for boksen. For voice-overs, få venner og familie til at være dine skuespillere. Hvis de ikke er nok, kan du overveje at betale universitetsstuderende for at læse dine scripts. Og takket være teknologien behøver du måske aldrig se voice-over-skuespilleren personligt. De kan registrere deres læsning og sende den til dig via e-mail.

For så vidt angår musik og fotografier, bliver tingene mere komplicerede, hovedsageligt fordi disse ting skal oprettes på baggrund af, hvad du forestillede dig til dit spil. Men vær ikke bekymret, da du kan komme rundt om dette. For dine fotografier og illustrationer, overvej at købe fra lagerfotosites. Sandt nok bliver arbejdet ikke helt tilpasset, men hvis du har nogle færdigheder med Photoshop, kan du sandsynligvis arbejde magisk med det, der allerede er der. Musikken er en anden historie. Hvis du ikke kan ansætte en musiker til at oprette dine partiturer, skal du købe musik fra private labels. Dette er foruddefineret musik, som du ejer rettighederne til. Du kan finde meget af det på marketingfora eller gennem Amazon.

Tips

Hvis du beslutter dig for at bruge stockfotografering, før du designer dit videospil, skal du prøve at købe det, mens du skriver dit spils historie.

Advarsler

Opbevar altid dine spil originale for at undgå krænkelse af ophavsretten.