Aktivér Closed Captioning på iPhone, iPad og i iTunes

Closed Captioning placerer skrevet tekst nederst i videoindhold, så alle kan læse sammen med videoen i stedet for at lytte til lyden. Dette er en vigtig funktion for bestemte tilgængelighedsformål og for personer, der har svært ved at høre, men det er også bare en nyttig funktion, der gør det muligt at aktivere, hvis du vil se en film lydløst og læse undertekster.

Vi dækker, hvordan du aktiverer Closed Captioning på iPhone, iPod, iPad og også i iTunes til videoer på Mac OS X og Windows.

Aktivér Lukket Captioning på IOS Videoer

Dette gælder for alle iOS-enheder, herunder iPad, iPhone og iPod touch:

  1. Start "Indstillinger" og tryk på "Video"
  2. Ved siden af ​​"Closed Captioning" skubbes kontakten til ON

Tænd for lukket tekstning i iTunes

Dette gælder for Mac OS X og Windows:

  1. Start iTunes og vælg Preferences fra menuen "iTunes"
  2. Klik på fanen "Afspilning" og markér afkrydsningsfeltet ud for "Vis lukket billedtekst, når det er tilgængeligt"

Find lukket undertekst understøttet video i iTunes

Aktivering af lukkede billedtekster er kun nyttigt, hvis du har video, der understøtter det, og heldigvis er mange videoer, der tilbydes via iTunes, gjort. Processen med at finde kompatibel video er den samme i iTunes på iOS, OS X og Windows:

  1. Åbn iTunes og brug søgefeltet øverst til højre, skriv "lukket billedtekst" og tryk på Retur
  2. Alt videoindhold, der returneres, skal understøtte lukket billedtekster, individuelle videoer kan verificeres ved at vælge dem og kigge efter det kendte "CC" -logo i beskrivelsen

Med lukkede billedtekster aktiveret vil alle understøttede videoer bruge dem, når de afspilles via appen Video eller iTunes.

Det er mærkeligt, at Closed Captioning ikke synes at være bredt understøttet i iTunes Trailers-appen til iOS. Dette virker som et usædvanligt tilsyn med Apple, som normalt er meget godt til at opretholde tilgængelighedsindstillingerne, selv om mange af funktionerne skal aktiveres særskilt pr. Sag, f.eks. Tekst til tale i iOS, skærmzoom i iOS og OS X, og de førnævnte lukkede billedtekster.

Tak til @ julesdameron for tip ideen.