Sådan gennemføres en telefonomvendt opslag

En omvendt telefonopslag giver dig mulighed for at identificere ejeren af ​​et telefonnummer ved at indtaste nummeret i en database. Hvis du modtager et uidentificeret telefonopkald eller en sms, og du vil bestemme, hvem der kontaktede dig, skal du foretage en omvendt opslagssøgning for at identificere telefonnummeret. Nogle telefonopslagstjenester er gratis, og andre tjenester opkræver et nominelt gebyr for at levere identificerende oplysninger.

Kontroller hele det 10-cifrede nummer for at sikre dig, at du har det rigtige nummer.

Besøg et websted, der tilbyder omvendte telefonopslagstjenester. For eksempel leverer 411.com, Intelius.com og PeopleFinders.com alle omvendte telefonopslagstjenester. Webstedet 411.com tilbyder gratis tjenester uden registrering krævet. Intelius-webstedet kræver kontoregistrering og opkræver et gebyr. Webstedet PeopleFinders opkræver et medlemsgebyr med kontoregistrering, som muliggør ubegrænset søgning efter omvendt telefonopslag. En anden mulighed er at bruge en internetsøgemaskine og indtaste det 10-cifrede nummer i søgemaskinfeltet. Klik på "enter" eller "find" på opslagswebstedet eller søgemaskinen for at søge efter et navn, der er forbundet med nummeret.

Se resultaterne. Hvis du bruger en omvendt telefonopslagstjeneste, fungerer de ofte ved at søge i databasen, finde de ønskede oplysninger og derefter forsøge at opkræve et gebyr for at give dig navnet. Se søgeresultaterne, hvis du bruger en søgemaskine. Det er muligt, at ved at scanne listen over resultater ned, vil du bemærke et navn, der gentages med flere søgeresultater, hvilket indikerer, at dette navn følger med telefonnummeret. Klik på nogle af søgeresultaterne for at se, om de fører til tekst på et websted, der forbinder navnet med telefonnummeret.

Tips

Indtast det 10-cifrede nummer med eller uden bindestreger - de fleste tjenester med omvendt opslag og søgemaskiner giver de samme afkast, uanset om du bruger bindestreger eller ej.