Sådan komprimeres et SD-kort

SD-kort er et almindeligt anvendt hukommelsesformat til enheder som digitale kameraer og nogle videospilkonsoller. Dit SD-kort kan dog gemme de data, du ønsker, hvilket gør det praktisk til sikkerhedskopiering af oplysninger eller bringe dine filer med dig, når du er på farten. Mængden af ​​ledig plads på et SD-kort afhænger af kortet, men pladsen er altid begrænset. Komprimering af data på et SD-kort kan reducere størrelsen på filerne på enheden, så du kan passe lidt mere og få mest muligt ud af kortet.

Trin 1

Indsæt SD-kortet i din pc. Hvis din pc mangler SD-kortspor, skal du bruge en SD til USB-konverter. Sæt SD-kortet i konverteren, og sæt det i et hvilket som helst USB-stik på din computer.

Trin 2

Klik på knappen "Start" på proceslinjen, og åbn denne computer / computer. Genvejstasten for at åbne den samme menu er "Windows" -tasten plus "E."

Trin 3

Højreklik på SD-kortet i menuen Denne computer / computer, og vælg "Åbn".

Trin 4

Vælg alt SD-kortets indhold ved at trykke på "Ctrl + A." Alternativt kan du vælge individuelle filer, der skal grupperes, ved at holde "Ctrl", mens du klikker på hver fil.

Højreklik på markeringen, hold markøren over "Send til", og klik på "Komprimeret (zippet) mappe." En zip-mappe vises på kortet inden for få sekunder, og du kan nu sikkert slette de ukomprimerede data på kortet.