Løs App Store "MZFreeProductCode .ClientCannotRedeemIosApp_explanation" Promo Code Redemption Error

En af vores læsere sendte på dette skærmbillede med en sjov udseende fejlkode, de fik, da de forsøgte at indløse en promo kode på App Store. Det er en sjusket fejl, der spilder over det tildelte rum og dumper noget objektnavn eller noget på brugeren.

Fejlen er "MZFreeProductCode.ClientCannotRedeemIosApp_explanation" og antagelsen er, at dette er en fejl i App Store, der forhindrer dig i at indløse en app promo kode. Det er delvist sandt, og delvist ikke, og jeg kunne replikere fejlmeddelelsen mig selv konsekvent, men fejlen er muligvis ikke, hvad du synes det er.

Fejlen er ... Forkert App Store!
Den virkelige fejl her er ikke, at promo-koden ikke virker, det er en fejl i, hvordan fejlmeddelelsen vises af App Store. Lad os gennemgå fejlmeddelelsen igen, og se hvad der skiller os ud, ClientCannotRedeem Ios App_explanation - se det? Ios, det bruger ikke den kapitalisering, vi er vant til, iOS, men problemet er, at du forsøger at indløse en iOS-promokode i Mac App Store.

Problemet og årsagen
Dette problem ser ud til at forekomme hyppigst med app-promo-koden, der er blevet populære på blogs og twitter-feeds. Et feed vil dumpe en række promo koder uden klar angivelse af, hvad appen er. Brugere ser en kampagnekode og smider det bare i deres nærmeste appbutik, ofte uden meget retning fra den oprindelige giveaway - dette gælder især med twitter giveaways. Er det en iOS-appkode? En Mac-appkode? Hvem ved! Dette er årsagen til problemet.

Løsningen: Brug den rigtige App Store
Dette er en meget enkel løsning, bare start iTunes og sørg for at bruge iOS App Store i stedet for Mac App Store. Jeg antager, at dette går begge retninger, og at en lignende funky fejlmeddelelse vises, hvis du forsøger at indløse en Mac-app-kode via iOS App Store.

Vi fik en email om dette for et stykke tid siden, og jeg regnede med, at det var et engangsproblem, men det faktum, at vi stadig ser fejlrapporter og får e-mails om dette tyder på, at dette er en bredere fejlfindingstjeneste og bør afklares og forklares. Endelig, fra Apples side med App Stores, bør de bare erstatte fejlmeddelelsen med en, der er mere passende for situationen som "Dette er en iOS App Promo Code", det ville reducere forvirring.