Se Star Wars Episode IV: Et nyt håb i ASCII via Telnet

ASCII-kunst er blot en af ​​de vidunderlige retro throwbacks til de tidligste computerdage. Så hvis du leder efter en nostalgisk tilbagevenden til dagene BBS, MUD og IRC, og måske lidt keder sig i skole eller arbejde, hvorfor så ikke se hele Star Wars Episode IV: Et nyt håb diskret takket være bliver udelukkende gjort i ASCII kunst?

Ja, du læser det rigtigt, du kan se Star Wars i ASCII kunst, så leve dine vildeste drømme, fordi vi har fået dig dækket her takket være en fuldt gengivet ASCII-version af filmen, som du kan få adgang til via Telnet via din kommando linje med næsten ethvert moderne operativsystem med en kommandoprompt.

I Mac OS X, Linux, Unix og endda Windows er alt, hvad du skal gøre, lanceret Terminal eller passende kommandoprompt og skriv følgende:

telnet towel.blinkenlights.nl

Nu bare læne dig tilbage, slappe af og nyd Star Wars, alle tegnet i ASCII kunst, undertekst og alt.

Nu bliver jeg meget imponeret, hvis du kan komme igennem hele sagen, men jeg er sikker på, at mange gør det. Og ja seriøst fungerer dette på enhver platform med en telnet-klient, så selvom du ikke går til nostalgi, fordi du rent faktisk sidder fast i 1993 med Windows 3.11, så længe du har en telnet-klient, kan dit liv blive reddet med Star Wars: et nyt håb. Åh, glæden ved ASCII, hvad ville vi gøre uden dig?

Og ja det er naturligvis latterligt og retro, og så utroligt dumt, at jeg næsten ikke postede det, men det er fredag ​​så hvad hej ...