Rigtig eller falsk? Påstået Hvid iPhone 6 Vises i Videoer og Billeder

En enhed, der hævder at være en fungerende og aktiveret hvid iPhone 6-model med 4, 7 "display, er blevet vist i en række videoer og fotografier, der kommer ud af Kina. I billederne og videoen ser du, hvad der synes at være standard iOS-startskærmen, elementer i iOS, der kører på kinesisk sprog, og hvad der ligner en meget raffineret og velbygget iPhone-lignende enhed. Det store spørgsmål selvfølgelig; er dette virkelig en iPhone, eller er det en falsk?


Mens meget af iOS-funktionaliteten ser legitim ud, og billederne og videoen er af høj kvalitet, er der også masser af ban-off Android-enheder, der flyder rundt i Kina, der er modelleret på iPhone rygter, som også kan se ret legitime ud. På grund af det er det virkelig umuligt at vide, om dette virkelig er et uudgivet Apple-produkt eller ej, men vi finder ud af den absolutte sikkerhed den 9. september, da Apple holder deres begivenhed for at lancere den nye iPhone og iWatch.

Uanset om du vil nyde de interessante billeder og ikke gå glip af videoerne enten:

Nogle ting værd at påpege, uanset ægtheden af ​​den viste hardware:

  • Onscreen-elementer og ikoner er ikke større end eksisterende iPhone-skærme, på trods af den større 4, 7 "skærm
  • Der er plads på startskærmen til en anden række ikoner
  • Hvad der hævder at være iOS 8 vist på enheden er bygget 12A365, som formodentlig ville være GM-versionen, hvis det er ægte
  • Passbook-ikonet, der vises på skærmen, er blevet opdateret for at afspejle, hvad der kunne være den forventede betalingsplatform
  • Kameraet ser ud til at stikke lidt ud på bagsiden af ​​enheden

Du kan se alle videoerne på enheden her på en kinesisk version af Vine. Du finder mindst seks videoer, der viser den iPhone-lignende enhed, der bruges, og også mange kattevideoer (ja kitty cat videoer, det er netop internettet).

Endnu flere billeder af enheden findes på to separate online gallerier, der findes her på IMGUR og her også, begge afdækket af MacRumors forumlæsere. Et stort heads up går til MacRumors for den overbevisende fund.

Igen kan dette være en velegnet knock-off enhed, eller det kunne være legitimt, vi ved ikke, før Apple annoncerer den næste iPhone tirsdag i næste uge.

Hvad tror du, kunne det være den næste iPhone? Er det velfremstillet falsk?