Sådan aktiveres SSL-protokol

At drive et websted, der behandler økonomiske oplysninger eller henter personlige data fra besøgende, kræver kryptering mellem brugerens browser og webstedet. Dette opnås ved at aktivere en protokol kaldet Secure Socket Layer (SSL). SSL krypterer dataene for at sikre følsomme oplysninger. I Internet Information Services (IIS) opnås aktivering af SSL i konfigurationskonsollen. Du kan begrænse mapper til kun at give adgang, hvis brugerens forbindelse er krypteret. Dette sikrer, at alle sider på webstedet, der henter følsomme data, altid er sikret.

Trin 1

Klik på Windows "Start" -knappen, og vælg "Kontrolpanel". Dobbeltklik på "Administrative opgaver", og klik derefter på ikonet "Internet Information Services (IIS)". Dette åbner konfigurationsvinduet.

Trin 2

Højreklik på det websted, du vil redigere, i venstre side af vinduesruden. Vælg "Egenskaber" for at åbne konfigurationsvinduet for webstedet.

Trin 3

Klik på fanen "Websted". I afsnittet mærket "Webstedsidentifikation" skal du kontrollere, at den aktiverede port er "443"; 443 er standardnummeret for SSL-sikrede websteder.

Trin 4

Klik på knappen "Avanceret". I det vindue, der åbnes, skal du se i afsnittet "Flere SSL-identiteter til dette websted." Hvis port 443 ikke vises, skal du klikke på knappen "Tilføj" og indtaste 443 i tekstfeltet "SSL-port". Klik på knappen "OK".

Klik på fanen "Directory Security". Vælg et bibliotek på webstedet, og klik på knappen "Rediger". Marker afkrydsningsfeltet "Require Secure Channel (SSL)". Klik på knappen "OK". SSL er nu aktiveret på serveren.