Pangu Jailbreak til iOS 7.1.1 til Mac og Windows til rådighed til download

En ny version af Pangu-jailbreaken til iOS 7.1.1 og iOS 7.1.2 er nu tilgængelig på både Mac OS X og Windows. Versionen som Pangu 1.1.0 indeholder opdateringen en fejlrettelse til at løse et problem med opstartsløshed og har nu en komplet engelsk oversættelse, hvilket gør jailbreak-processen betydeligt lettere for brugere, der ikke læser kinesisk. Jailbreak forbliver uhæmmet, hvilket betyder, at brugerne ikke behøver hjælp fra en computer eller en applikation til at genstarte deres enheder.


Pangu 1.1.0 understøtter jailbreaking iOS 7.1 og iOS 7.1.1 og iOS 7.1.2 på iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini Retina, og iPod touch 5th gen. Brugere skal have en Mac eller Windows-pc til at køre jailbreak-appen fra.

Jailbreaking har risiko for risiko, hvilket betyder, at aktiviteten generelt er bedst forbeholdt avancerede brugere, der har en overbevisende grund til at jailbreak deres iPhone og iPad enheder. Der er mange grunde til ikke at jailbreak, der er værd at overveje, og det skal gentages, at Apple ikke støtter eller sanktionerer aktiviteten, og det kan forstyrre din evne til at servicere en enhed under garanti. Brug Pangu jailbreak på egen risiko.

  • Download Pangu til Mac OS X og Windows (MEGA links) eller fra den officielle Pangu site her

Sikkerhedskopier altid en enhed til iTunes, før du forsøger at jailbreak. Sikkerhedskopiering giver dig mulighed for at gendanne og fortryde jailbreaken, mens du opretholder enhedens data og personaliseringer.

Dette er den første version af Pangu, der kan understøtte jailbreaking iOS 7.1.1-enheder fra Mac OS X, mens den tidligere version kun understøttede Windows.