Synkroniser din Mac-adressebog med Google Kontakter

Du kan nemt synkronisere din Mac-kontaktliste eller adressebogskontakter med dine Google-kontakter. Dette er ret nemt at konfigurere, vi viser dig hvordan du gør det i alle versioner af OS X.


Først dækker vi nye versioner af OS X med appen Contacts, nye versioner af OS X automatiserer denne proces ganske godt, hvilket gør det bemærkelsesværdigt enkelt.

Sådan synkroniserer du Mac-kontakter App med Google-kontakter i OS X

  1. Åbn Kontakter-appen i OS X og gå til menuen "Fil" efterfulgt af "Indstillinger"
  2. Vælg fanen 'Konti' og klik på + plus-knappen
  3. Vælg 'Google' og indtast dine loginoplysninger for Google-konto, fuldfør installationsprocessen og vælg for at synkronisere kontaktoplysningerne med Google

Dette er det samme for alle moderne versioner af OS X, herunder Yosemite, Mavericks, Mountain Lion, Lion, alt, hvor kontaktpersonens app er mærket som "Contacts". Synkroniseringsfunktionen Google-til-Mac er tilgængelig i tidligere versioner af OS X, men det er bare lidt anderledes end opsætningen og lidt mindre automatiseret.

Synkronisering af Mac-adressebog med Google-kontakter i OS X Snow Leopard

* Start adressebog
* Klik på "Adressebog" -menuen og vælg "Indstillinger"
* Klik på fanen "Konti"
* Vælg "På min Mac" under de venstre konti
* Marker afkrydsningsfeltet, der ledsager "Synkroniser med Google"
* Klik på "Konfigurer ..."
* Indtast dit login til Google-konto, klik på "OK"
* Klik derefter på "Synkroniser nu" fra menulinjen
* Nu er din adressebog synkroniseret med dine Google-kontakter!

Denne sidste gennemgang er indstillet i Mac OS X 10.6 Snow Leopard, men evnen til at synkronisere Google-kontakter med Adressebog ligger også inden for 10, 5 (brugere har blandede resultater, jeg har ikke Leopard 10.5, så jeg kan ikke hjælpe meget). Synkronisering gør livet til alles liv lettere. Dine Gmail-kontakter vil nu være de samme som i din iPhone, Mail.app og noget andet, der bruger Mac-adressebogen!

Opdatering: Hvis du har problemer med ældre versioner af OS X, foreslår en af ​​vores hjælpsomme læsere, Steve Guttbinder, følgende:

Denne proces bruger iSync til at synkronisere. Du skal manuelt ramme synkronisering fra menulinjen ELLER bruge iSync. Ikonet på menulinjen er det samme som ikonet MobileMe-synkronisering (da det også bruger iSync). Hvis du ikke manuelt rammer synkronisering, vil det IKKE GØRE noget, du har bare lige sat det op.

Tak for tipet Steve!

Lad os vide i kommentarerne, hvis du har spørgsmål eller kommentarer vedrørende synkronisering af dine kontakter mellem Google og Mac OS X!