iTunes 12.7 Udgivet, fjerner App Store

Apple har udgivet iTunes 12.7 til Mac og Windows-brugere, en opdatering til punktudgivelse, der bringer nogle bemærkelsesværdige ændringer til musik- og medieafspiller-appen.

Den nye version af iTunes tilføjer support til iOS 11, samtidig med at jeg fjerner iOS App Store fra at blive inkluderet i iTunes. Derudover fjerner iTunes 12.7 evnen til at synkronisere iOS-apps og ringetoner på en iPhone, iPad eller iPod touch via iTunes på skrivebordet. I stedet ønsker Apple at du skal administrere og downloade iOS-apps fra iPhone eller iPad selv via det native iOS App Store-program.


Brugere kan downloade den nyeste iTunes-frigivelse fra softwareopdateringsmekanismen for iTunes selv, via fanen Mac App Store-opdateringer eller fra apples.com iTunes-downloadside her.

Udgivelsesnotaterne, der ledsager iTunes 12.7 download, er som følger:

Den nye iTunes fokuserer på musik, film, tv-shows og lydbøger. Det tilføjer støtte til synkronisering af iOS 11-enheder og indeholder nye funktioner til -

- Apple Music. Opdag nu musik med venner. Medlemmer kan oprette profiler og følge hinanden for at se musik, de lytter til og eventuelle spillelister, de har delt.

- Podcasts. iTunes U-samlinger er nu en del af Apple Podcasts-familien. Søg og udforsk gratis undervisningsmateriale produceret af førende skoler, universiteter, museer og kulturinstitutioner på ét sted.

Hvis du tidligere har brugt iTunes til at synkronisere apps eller ringetoner på din iOS-enhed, skal du bruge den nye appbutik eller lydeindstillinger på iOS for at genindlæse dem uden din Mac.

Når du starter iTunes 12.7, vil du se et pop op-vindue med en advarsel, der informerer brugeren om, at iTunes har været "opdateret for at fokusere på musik, film, tv-shows, podcasts og lydbøger" og fortælle brugeren at bruge App Store eller Sound Indstillinger i iOS for at håndtere apps og ringetoner.

Det er værd at nævne, at iTunes 12.6.x i øjeblikket er kompatibelt med iOS 11, selvom det kan ændre sig, når den endelige version af iOS 11 udgives til offentligheden den 19. september.