Sådan demonstreres grundlæggende computer- og tekstbehandlingsfærdigheder

Grundlæggende computer- og tekstbehandlingsfærdigheder kræves til næsten ethvert job. De fleste mennesker skal være i stand til at opnå grundlæggende computerfærdigheder med lidt øvelse. Visning af anstændige skrivefærdigheder, mens du effektivt navigerer i operativsystemet, hjælper med at demonstrere computerfærdigheder. Et andet krav til de fleste job er en generel viden om, hvordan man bruger Microsoft Office. Besøg en lokal boghandel eller Amazon.com og køb et par computerbøger for at gennemgå grundlæggende databehandling og tekstbehandling.

Trin 1

Undersøg computerens grundlæggende funktioner, såsom hvordan du tilslutter alle kabler til bagsiden af ​​en computer, hvad du skal gøre, hvis computeren går ned, og hvordan du tilføjer og fjern programmer. Der er mange ting, der kan gå galt, mens du bruger en computer. Download et par gratis programmer og installer dem for at lære mere om, hvordan computeren fungerer. VLC-videoafspilleren på VideoLan.org er et godt valg. Højreklik på forskellige indstillinger på skrivebordet og startmenuen for at se, hvad der er tilgængeligt.

Trin 2

Forbedre skrivefærdigheder. Dette er den vigtigste grundlæggende computerfærdighed, fordi det gør alt andet så meget lettere, især tekstbehandling. Besøg Staples eller Amazon.com og køb et typeprogram som Mavis Beacon. Softwaren indeholder en række lektioner, der kan gennemføres over en periode på flere måneder. Nøglen er at aldrig gå glip af en lektion. Øv altid at skrive hver dag, selvom du ikke har lyst til det, indtil du er i stand til at demonstrere en hastighed på 40 ord i minuttet eller hurtigere.

Trin 3

Lær at bruge Mozilla Firefox og Internet Explorer. Kendskab til disse populære webbrowsere vil være meget nyttigt at demonstrere grundlæggende computerfærdigheder. Gå først gennem alle indstillingerne i menulinjen, og lær, hvad de bruges til. Lær, hvordan du installerer plugins som Adobe Flash eller Sun Java. Undersøg de forskellige værktøjslinjer, og øv dig ved at tilføje og fjerne favoritter og bogmærker.

Trin 4

Gennemgå browser- og software-e-mail-programmer. For browsere er Yahoo Mail og Gmail populære valg. Mozilla Thunderbird og Microsoft Outlook er softwareprogrammer, der bruges til at sende e-mails. Lær at skrive e-mails, der lyder professionelt uden meget følelser. Skriv en klar emnelinje, og prøv læs e-mailen, inden du sender den. At lære at skrive e-mail ved hjælp af en professionel stemme kan være nyttigt at demonstrere tekstbehandlingsevner.

Køb den nyeste version af Microsoft Office fra Staples eller en online computerbutik. Køb også et par computerbøger, der forklarer, hvordan du bruger programmerne. At demonstrere en viden om tekstbehandling med Microsoft Word vil være meget nyttigt under en gennemgang af grundlæggende computerfærdigheder. Udvikle en grundlæggende viden om alle programmerne i Office-pakken, og vær særlig opmærksom på Microsoft Word, Excel og PowerPoint.