Sådan brænder du en bootbar version af en FDISK CD til Windows

FDISK er et Microsoft-systemværktøj, der kan bruges til at forberede en harddisk inden installation af operativsystemet. FDISK opretter først en diskpartition og indstiller derefter filsystemparametre på drevet. Hvis du har brug for at partitionere en ny computer eller ompartitionere en harddisk, der er ødelagt, kan du oprette en cd, der kan starte til en kommandoprompt, så du kan køre FDISK-værktøjet.

Trin 1

Download en kopi af FDISK-hjælpeprogrammet sammen med den nødvendige software til opstart til en CD (se Ressourcer). De nødvendige filer er pakket i en selvudpakkende EXE eksekverbar fil.

Trin 2

Naviger Windows Stifinder til mappen på din harddisk, som EXE-filen blev downloadet til.

Trin 3

Dobbeltklik på EXE-filen, og følg vejledningen på skærmen for at udtrække FDISK-programmet og opstartssoftwaren til din computers harddisk.

Trin 4

Indsæt en tom CD-R- eller DVD-R-disk i din computers CD- eller DVD-drev.

Trin 5

Naviger Windows Stifinder til den mappe, der indeholder de udpakkede FDISK-filer.

Fremhæv de udpakkede filer og højreklik på dem. Vælg "Send til" og "DVD RW-drev D:", eller hvilket drev der svarer til dit CD- eller DVD-drev. Windows brænder en cd, der kan bruges til at starte til en fælles prompt og partitionere din harddisk ved hjælp af FDISK-værktøjet.