Find i nærheden Wi-Fi Hotspots Nemt med Siri

Næste gang du har brug for hurtigt at finde et nærliggende hotspot med trådløs internetadgang, tag din iPhone (eller iPad) og spørg bare Siri. Prøv formuleringsspørgsmål som følgende:

  • "Hvor er de nærmeste Wi-Fi hotspots" - finder steder med trådløst internet, der er nærmest den nuværende placering
  • "Hvor er Wi-Fi hotspots i by navn, stat" - finder wifi i den givne by, meget nyttigt for rejser

Siri's wifi-søgning har en stærk præference for kaffebarer, hvilket generelt er fint, da kaffebarer har tendens til at være temmelig komfortable og vant til folk, der plopper ned i et stykke tid med en bærbar computer.

For dem, der ikke kan lide at arbejde i caféer og caféer, kan du også bede Siri om at finde nærliggende offentlige biblioteker. Næsten alle offentlige biblioteker har gratis wi-fi til at oprette forbindelse til, og de har også en tendens til at være meget roligere end en gennemsnitlig café-hotspot. Bemærk at Siri til tider også finder universitetsbiblioteker, og de kræver typisk et universitets login for at gøre dem utilgængelige for offentligheden.

  • "Hvor er det nærmeste bibliotek" eller "Hvor er det nærmeste offentlige bibliotek"? Hver finder de nærliggende biblioteker

Dette er et glimrende trick for alle, der telecommutes, rejser, eller skal bare komme online, mens de er ude på vejen.

Glem ikke, at iPhones også kan oprette deres eget Wi-Fi-hotspot på flugt, selvom de fleste operatører opkræver ekstra for tjenesten, og det spiser hurtigt også i din standard dataforbrug, hvis du ikke er forsigtig.