Sådan søger du i billeder på Mac til kampe og attributter

Mac Photos-appen tilbyder en søgefunktion, der gør det muligt at søge efter attributter i billeder, uanset om de er objekter, ting, beskrivelser af steder, steder eller væsener. Det er ligesom det fremragende søgefunktion i Fotos til iOS, fordi du kan søge efter et udtryk eller en beskrivelse, og et album, der matcher disse attributter, vil blive returneret, medmindre det er på Mac-skrivebordet selvfølgelig.

For at kunne bruge funktionen Fotosøgning på Mac skal du naturligvis have et fotobibliotek i appen til at søge inden for, uanset om de er billeder kopieret fra en iPhone eller et kamera til Mac Photos-appen, importeret fra filer, migreret fra iPhoto. Photos app skal også have gennemført sin indekseringsproces, som sker automatisk og i baggrunden efter en MacOS-systemopgradering eller efter at en fotoimport er gennemført.

Søger billeder på Mac til matchede attributter

  1. Åbn Photos-appen på Mac, hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Klik i feltet Søg i øverste højre hjørne af appen Fotos
  3. Indtast et søgeord for en attribut eller et billede af et billede, for eksempel "vand" eller "sø" eller "hund"
  4. Vælg en kamp fra søgeresultaterne for at indtaste et album med fotos, der er lavet specifikt for at matche søgeordet

Du kan bruge mange typer søgeord, men elementer, beskrivelser, objekter og væsener er normalt de bedste typer attributter til at finde resultater for.

Eksemplerne her viser "canyon" og "water", men appen vil også søge filnavne af filer, der forvaltes i Photos app, samt ansigter fra personer, hvis du har tagget dem for at identificere dem i Photos app på Mac.

Hvis du har de samme billeder på din Mac, som du gør i iOS, vil søgefunktionen i Billeder på iPhone eller iPad returnere de samme resultater for de samme billeder.

Dette er et godt trick, men husk, det er i øjeblikket begrænset til Photos app, og de søgte billeder og matchende attributter i billederne skal være indeholdt i et Photos App-bibliotek. Generelle billedfiler andre steder på Mac vil ikke blive inkluderet i denne søgning, medmindre de er blevet importeret til Photos app, og lignende søgninger udført gennem Finder eller endda billedspecifikke søgninger i Spotlight vil ikke vise samme type af attributter, som de gør i billeder app.

Har du andre tip eller kommentarer til Fotos-app? Lad os vide!