Emerson Instant Weather Band Radio Kørselsvejledning

Vejrradioer leverer kontinuerlige observationer, forhold, alarmer og prognoser for dit område. De kan vise sig at være vigtige under strømafbrydelser, når fjernsyn og kabelvejrudsætninger ikke er tilgængelige. National Oceanic and Atmospheric Administration sender vejrinformation gennem sine næsten 1.000 sendere. Disse sendere er placeret i alle stater, tilstødende kystfarvande og visse amerikanske territorier. Emerson har produceret Instant Weather Band-radioer for at give praktisk adgang til NOAA-radiotransmissioner i dit område.

Trin 1

Find batterirummet på bagsiden af ​​enheden. Tryk på pilmarkeringen på dækslet til rummet, og skub dækslet ned. Isæt fire "AA" batterier. Skub rummet op for at lukke.

Trin 2

Bestem, hvilken NOAA-vejrstation der dækker dit amt. Gå til NOAAs Weather Radio-side for amtsdækning (se Referencer). Klik på linket til din stat eller territorium eller linket "Marine" for tilstødende kystfarvande. Rul ned på listen over amtsfortegnelser for at finde senderens placering, kaldesignal og hyppighed for dit amt.

Trin 3

Forlæng FM / TV / Weather Band teleskopantenne oven på radioen. Anbring radioen nær et vindue eller på en forhøjet overflade for at forbedre modtagelsen. Ret antennen i retning af senderen nærmest dit hjem.

Tænd for radioen. Tryk på vejrbåndsknappen oven på radioen. Drej langsomt vejrbåndets tuningskontrol på radioen, indtil du får et signal til en sender i dit område. I henhold til Emerson's manual til RP 1103 (se Referencer) behøver du ikke bruge kontrollen igen, medmindre du skifter placering.