iPhone 5 Meddelelse den 7. september?

Apple vil annoncere iPhone 5 den 7. september? Ifølge Kodiwarisan vil Apple være vært for en mediebegivenhed onsdag den 7. september, hvor nye iPods og formodentlig den kommende iPhone 5 vil blive annonceret.

MacRumors fulgte op på Kodiwarisans dato og bekræftede det som meningsfuldt og minder os om, at der i september også var begivenheder i løbet af måneden:

Apple har traditionelt afholdt deres Fall mediebegivenheder i første del af september med de seneste tre arrangementer den 1. september 2010, 9. september 2009 og 9. september 2008. Sidste års arrangement introducerede ny iPod touch, iPod nano og iPod shuffle modeller. Årets begivenhed er dog bredt forventet at også inkorporere den rygter om iPhone 5-meddelelsen. Vi bekræftede med Kodawarisan, at datoen ikke var et produkt af gætteri, men kom fra en kilde i kendskabet.

Datoen kan være kommet fra tidsplaner på traditionelle Apple Media Event-steder, som Moscone Center eller Yerba Buena Center for Arts.

Der er et par ting, der bør påpeges. For det første betyder en meddelelse ikke en lancering, og det er vigtigt, fordi den eneste gang, Apple har givet offentligt hint på en iOS 5-udgivelsesdato, har været en vag "Fall 2011" -dato. Det er praktisk taget garanteret, at den nye iOS-hardware ikke vil blive sendt uden iOS 5preinstalled. Med andre ord, produkter kan blive annonceret, men ikke rent faktisk sendes til uger eller endda en måned senere. Det ser ud til at svare til en tilgængelighed for oktober til næste gen iPhone, som AllThingsD / WSJ udgivet tidligere i måneden.

IPhone 5 er klart det varme produkt, som alle venter på, men andre efterårsprodukter rygter har foreslået muligheden for en nethinde iPad, en ophør af iPod touch til fordel for en billig pay-go iPhone og et opdateret Apple TV. Vi finder ud af om få uger.

Opdatering: Jim "The Beard" Dalrymple ser ud til at debunk denne ene og citerer sine egne kilder.