Vis et telefonnummer i stor tekst for lettere visning i kontakter App til OS X

Hvis du nogensinde har brug for at hente et telefonnummer fra Kontakter (engang kaldet Adressebog) i Mac OS X, har du sikkert bemærket, at telefonnumrene vises ganske små. På større skærme, der ikke er for store, er det meget, men på mindre skærme Mac'er og dem med høje opløsninger, kan det være rigtig ret lille. I stedet for at læne dit ansigt tommer fra skærmen eller skøre sig som skør at læse et telefonnummer, tænkte Apple fremad og tilføjede en stor lille tilgængelighed, der stærkt forstærker telefonnummerets størrelse, hvilket gør det nemt at ringe uden at undre sig over, om du er se det rigtige nummer.

Hvis du husker kontakttricket for at sende SMS-beskeder, SMS, starte FaceTime-opkald og Skype-chat, så er du bekendt med den stort set skjulte menu, der bruges til at få adgang til denne funktion.

Vis et telefonnummer i stor tekst

  • Start kontakter i OS X og find den kontakt, du leder efter
  • Klik på teksten ved siden af ​​telefonnummeret for at indkalde rullemenuen, og vælg "Vis større tekst"

At sige, at større tekst er ret dramatisk ville være en underdrivelse, det er ikke bare lidt større, det er enormt. På bærbare skærme vil det tage hele bredden af ​​en skærm, skærmbilledet nedenfor er krympet, men du kan få en ide om størrelse i forhold til appen Contacts under den. Vist som dette ville det være meget udfordrende at ikke se eller ringe det rigtige nummer:

(Bemærk: det viste telefonnummer er ikke et rigtigt tal)

Den superstore tekst bliver på skærmen, indtil du klikker overalt, så vil den forsvinde med det samme.

Dette er et glimrende app-niveau tilgængelighed trick til alle med synsforstyrrelser, hvis du har glemt dine briller et eller andet sted, eller hvis du bare er træt af at snyde for at se det onde bitty telefonnummer i Kontakter. Nu, hvis kun iOS havde den samme type mulighed, ville vi være alle sammen!