Sådan renses dit register af trojanske heste manuelt

Trojanske heste er en grim, produktiv lille vira, der hurtigt kan sprede sig på din computer. Selvom de ikke er seriøse, er de ekstremt irriterende, når du prøver at surfe på Internettet. De får din browser til at føre dig til steder, du ikke vil hen, f.eks. Annoncesider og voksnesider. Det kan være meget vanskeligt at fjerne trojanske heste manuelt, fordi de har tendens til at skjule sig i mapper, som du sandsynligvis ikke vidste engang eksisterede.

Trin 1

Find trojanerne selv. Der er normalt mere end en, og der vil sandsynligvis være omkring 30, når du bemærker, at din computer fungerer underligt. Der er to måder at finde dem på. Den første er at bruge "søgefunktionen" i din "Start" -menu. Du skal blot søge efter ordet "Trojan."

Trin 2

Find trojanerne med lidt hjælp. En anden måde at finde inficerede filer på er at downloade et gratis anti-malware-program, såsom MalwareBytes, som er et populært gratis program. Bedømt som den bedste malware-fighter af CNET.com, finder den hurtigt alle inficerede filer på din computer. (Se ressourcer.) Avast.com er en anden populær malwarejager.

Trin 3

Fjern de inficerede filer. Du kan enten bruge funktionen "Fjern" i dit anti-malware-program, eller du kan højreklikke på hver inficerede fil og vælge "Slet".

Trin 4

Genstart computeren. Du bliver nødt til at lukke den helt ned og derefter genstarte den, så Trojan-virusen kan fjernes fuldstændigt. Efter genstart skal du teste din computer ved at surfe på Internettet. Hvis du kan gennemse en normal måde, er virussen blevet fjernet.

Beskyt din computer. Scan det med jævne mellemrum for vira ved hjælp af MalwareBytes, Norton eller et hvilket som helst andet virusbeskyttelsesprogram. Du kan endda indstille disse programmer til at scanne din computer med automatiske intervaller.