Sådan kopieres billeder på iPhone og iPad

Har du et godt billede på din iPhone eller iPad, som du vil lave en kopi af, måske, så du kan anvende nogle redigeringer eller farvejusteringer til den dobbelte version uden at messe med den originale kopi? Med iPhone og iPad kan du nemt duplikere ethvert billede, foto, billede, livefoto eller video ved hjælp af et simpelt iOS-copy trick.

Lad os se, hvordan du hurtigt kopierer kopier af et billede eller en video i iOS Photos-appen.


Bemærk, at dette er ret bogstaveligt, duplikat gør en eksakt kopi af et billede, så der bliver to identiske kopier af et billede, der er gemt i Photos-appen på en iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan derefter ændre eller redigere de kopierede fotos eller videoer efter behov.

Sådan kopieres et billede eller en video i fotos til iOS

Her er hvad du vil gøre for at lave kopier af videoer og billeder på iPhone og iPad:

  1. Åbn Photos-appen i iOS og vælg det billede, du vil lave en kopi af
  2. Tryk på billedet, så knappen Deling / handling er synlig, og tryk derefter på delingsknappen (det ligner en lille boks med en pil, der flyver øverst)
  3. Rul gennem de tilgængelige handlinger og vælg "Duplicate"
  4. Gå tilbage til Photos album eller Camera Roll for at finde dit duplikerede billede, der vil nu være to identiske kopier af samme foto til rådighed

I de skærmbilleder, der vises her, demonstrerer vi den dobbelte fotofunktion på en iPhone ved at lave en eksakt kopi af et billede af en frugt smoothie (og ja det var lækkert, banan, jordbær, blåbær, vandmelon!).

Dette er virkelig nyttigt til redigering eller modifikation af billeder, selv om nogle af dem med de medfølgende redigeringsværktøjer til fotoredigering er reversible, hjælper det stadig med at bevare et billede eller en video i dets originale format.

Duplicate Photos fungerer på et hvilket som helst billede, foto taget med kameraet, Live Photos, foto gemt i Billeder, video eller billede, der er gemt på iOS-enheden. Du kan også bruge det inden for et hvilket som helst album i iOS Photos, uanset om det er selfies eller videoer eller den generelle kameravals, det virker det samme overalt.

Denne Duplicate Photo-funktion er kun tilgængelig i moderne versioner af IOS, så hvis din iPhone eller iPad kører nogle gamle systemsoftware eller iOS-version, finder du ikke Dupliceringsfunktionen tilgængelig uden opdatering til en nyere version. Husk at du skal rulle gennem handlingerne, mange brugere er ikke opmærksomme på, at du kan rulle vandret gennem de handlinger, som kan deles (du kan også omarrangere dem, så de passer bedre til dine behov) og dermed ikke indse de mange funktioner, der er tilgængelige i menuerne iOS.

Du kan gentage duplikatprocessen så mange gange som du vil, billedet (e) vil fortsætte med at kopiere og gøre duplikater af hinanden. Disse dubletter fortsætter på enheden, indtil de fjernes, så hvis du kopierer billederne fra iPhone til Photos app på Mac'en, finder du, at der også kommer duplikater i dit generelle fotos bibliotek.