Sådan bruges et parabol-netværk WiFi

Brug af en Wi-Fi-forbindelse leveret af Dish Network er en hurtig og nem måde at få din bærbare eller stationære computer på Internettet. Opret forbindelse via Dish Network Wi-Fi, og du kan få adgang til internettet hvor som helst i huset. Dette kan spare dig for besværet med at købe lange Ethernet-ledninger, der begrænser dig til inden for et bestemt område af dit kabelmodem eller router.

Sørg for, at din computer har et trådløst internetkort, enten indbygget eller som en plug-in-adapter. Dette gør det muligt for din computer at hente de signaler, der sendes og modtages af din trådløse Dish Network-router og oprette forbindelse til Internettet. Hvis du har købt en bærbar computer i de sidste par år, vil den højst sandsynligt have et trådløst kort indeni. Normalt leveres kun nyere stationære computere med disse kort installeret.

Klik på menuen "Start" nederst til venstre på din Windows-computers skrivebord. Vælg "Netværk" fra den liste, der vises.

Højreklik på ikonet, der repræsenterer dit trådløse netværkskort. Vælg den indstilling, der læser "Vis alle trådløse netværk."

Vælg dit Dish Network Wi-Fi-netværk fra listen over tilgængelige trådløse netværk. Klik på dets navn, og vælg knappen "Opret forbindelse" i nederste højre hjørne af vinduet.

Åbn din webbrowser, og skriv en webadresse, du kan tænke på. Hvis siden indlæses med succes, har du forbindelse til dit Dish Network Wi-Fi.