Sådan køber du spanske bærbare computere

Hvis du bor i USA eller et andet ikke-spansktalende land, kan det være svært at finde en spansk bærbar computer. Der er flere producenter af bærbare computere, der tilbyder spanske versioner af deres bærbare computere og computere. Mange innovationer inden for computerteknologi gør valg og ændring af sprog til en simpel opgave. Der er trin til at købe en spansk bærbar computer og ændre operativsystemets sprog.

Køb af en spansk bærbar computer

Trin 1

Besøg WorldLanguage-webstedet. Klik på "Computere / notesbøger" fra venstre navigationssøjle.

Trin 2

Klik på "Spansk" på siden "Computere / notesbøger".

Gennemgå de tilgængelige computere og notesbøger, og foretag et valg. WorldLanguage har flere producenter på listen og sender dit valg.

Køb og tilpasning af en bærbar computer

Trin 1

Køb en bærbar computer fra enhver velrenommeret forhandler.

Trin 2

I Windows XP skal du klikke på "Start" og derefter på "Kontrolpanel." Klik på "Dato, klokkeslæt, sprog og regionale indstillinger."

Trin 3

Vælg "Tilføj andre sprog" i dialogboksen. I dialogboksen "Regionale og sprog" under fanen "Sprog" skal du klikke på knappen "Detaljer ...".

Trin 4

Klik på "Tilføj ..." i dialogboksen "Teksttjenester og inputsprog". Vælg dit sprog og din dialekt i rullemenuen. Hvis du vil ændre tastaturlayoutet, skal du vælge din præference i rullelisten “Tastaturlayout / IME”. Klik på "OK".

Trin 5

Vælg dit foretrukne standardsprog i afsnittet "Standardindgangssprog" i dialogboksen "Teksttjenester og indgangssprog". Vælg "OK".

Trin 6

Klik på fanen "Regionale indstillinger" i dialogboksen "Regionale og sproglige indstillinger". Vælg din standard og format fra afsnittet "Standarder og formater". Denne mulighed formaterer, hvordan noget tekst indtastes ved hjælp af tastaturet.

Trin 7

Klik på din placering i afsnittet "Placering" på fanen "Regionale indstillinger". Klik på “OK” for at gemme dine indstillinger. Windows XP viser dine sprog på proceslinjen. For at skifte mellem sprog skal du klikke på knappen “Language Bar” og vælge dit sprog.

Besøg webstedet eLearnSpanishLanguage og gennemse tip til at skrive spanske tegn og accenter med et QWERTY-tastatur.