Har du en ny iOS-enhed og en Intel Mac Running Mac OS X 10.4? Ring Apple til en gratis opgradering til Mac OS X 10.5

Har du en Intel Mac, der kører Mac OS X 10.4, og du har lige købt en ny iOS-enhed? Hvis det er tilfældet, har du sikkert bemærket, at du ikke kan synkronisere den nye iPad, iPod eller iPhone til Mac OS X ... men fortvivl ikke, prøv at ringe AppleCare Support (1-800-275-2273), og du kan være kvalificeret til en gratis opgradering fra Mac OS X 10.4 Tiger til Mac OS X 10.5 Leopard.

Selv om dette ikke er meget bekræftet, fortæller TUAW, at en af ​​deres læsere modtog en gratis opdatering til Leopard fra Tiger med høflighed af Apple:

hvis du finder dig selv ... med en ny iOS-enhed, der kræver Leopard / iTunes 10 til synkroniseringsstøtte, men stadig kører Tiger på din Intel Mac ... ring AppleCare. Han siger, at Apples supportteam vil bede dig om dit iPhone / iPad / iPod touch serienummer ... og så sende dig en kopi af Mac OS X 10.5 Leopard gratis.

Årsagen til den gratis opgradering er enkel: Nye iOS-enheder kræver, at iTunes 10 synkroniseres til en Mac, men iTunes 10 kræver mindst Mac OS X 10.5 for at kunne køre.

Nu i en relateret note ... kan du opgradere direkte fra Mac OS X 10.4 til Mac OS X 10.6 ved hjælp af en Snow Leopard installations-dvd, disse sælger for $ 29 på Amazon med gratis forsendelse .

Min mening er, at 10, 6 Snow Leopard er et langt bedre operativsystem til Leopard, så jeg tror, ​​at hvis du stadig er på 10, 4, er det godt værd at $ 29. På den anden side er det svært at argumentere med prisen på gratis, så hvis du også tilbyder de gratis 10, 5 Leopard-opgraderinger fra Apple, kan du lige så godt udnytte det også.