Sådan får du Comcast SportsNet på Chicago DirecTV

Comcast SportsNet Chicago er et sports-tv-netværk, der giver fans adgang til spil, nyheder og analyse af Chicago-hold. Comcast SportsNet sender ofte Bulls, Blackhawks, White Sox, Cubs og Fire-spil. Selvom stationen ejes af Comcast-kabelselskabet, er den tilgængelig for personer, der abonnerer på visse pakker med DirecTV-satellit-tv. Comcast SportsNet Chicago fås i både standard definition og high definition.

Tjek din regning for at se, hvilken DirecTV-programmeringspakke du har. Alle fire Comcast SportsNet Chicago-kanaler er tilgængelige for seere i Chicagoland-området som en del af hver standard-tv-pakke. Abonnenter uden for Chicagoland skal have DirecTV Sports Pack; Regionale sportsnetværk; DirecTV kommerciel XTRA forretnings-tv-pakke; DirecTV Lo Maximo, en spansksproget pakke; eller DirecTV Premier.

Besøg directv.com for at bestille en af ​​pakkerne. Klik på "TV-pakker" øverst på skærmen, og indtast dit postnummer. For at opgradere din eksisterende konto skal du holde markøren over "Min konto" og klikke på "Opgrader mit DirecTV." For at bestille eller opgradere over telefonen skal du ringe til DirecTV på 888-777-2454.

Ring til DirecTV på 800-531-5000 for at bekræfte kanalerne for alle fire Comcast SportsNet Chicago-stationer baseret på dit postnummer. For Chicagoland-området er kanalerne: DirecTV-kanal 665 (SD og HD) til Comcast SportsNet Chicago; DirecTV-kanal 666 til Comcast SportsNet Chicago Plus; DirecTV-kanal 666-1 til Comcast SportsNet Chicago Plus HD og DirecTV-kanal 667 til Comcast SportsNet Chicago Plus 2.

Tips

Tjek din lokale liste for at finde ud af, hvilken Comcast SportsNet Chicago-kanal dit program er på. Abonnenter kan tjekke lister i de lokale aviser, deres DirecTV-guide eller Comcast SportsNet Chicagos websted på csnchicago.com.