Min Wii læser ikke SD-kort

Nintendo Wii-videospilkonsollen har intern hukommelse til lagring af spilbesparelser, billeder og software downloadet fra Wii Shop Channel. Men i tilfælde af at en Wii-ejer har brug for mere hukommelse til lagring, understøtter konsollen SD- og SDHC-kort. Ved at tilbyde muligheden for at udvide en Wii's hukommelse op til 32 GB, kan SD og SDHC-kort i høj grad øge lagringskapaciteten til konsollen, hvilket hjælper spillere med store mængder indhold købt fra Wii Shop Channel. I tilfælde af at en Wii-konsol ikke læser SD-hukommelse, kan der tages et par hurtige trin for at afhjælpe problemet.

Tjek systemsoftwareversionen til din Wii-konsol. Wii skal opdateres til version 4.0 for at kunne læse SDHC-kort. Fremhæv Wii-menuikonet nederst til venstre på Wii Channel-skærmen, og tryk på "A." Fremhæv "Wii-indstillinger" og tryk på "A" -knappen. Den installerede softwareversion vises i øverste højre hjørne af skærmen. Opdater konsollen om nødvendigt. Fremhæv "Wii System Update" fra systemindstillingsmenuen, og tryk på "A." Bekræft, at du ønsker at opdatere systemet, og tryk på knappen "A" for at downloade og anvende opdateringen.

Bemærk, at Wii-systemopdateringer kræver adgang til en trådløs bredbåndsinternetforbindelse.

Fjern SD- eller SDHC-kortet, du vil bruge til hukommelse, og kontroller, at det har den korrekte kapacitet. Wii-konsollen læser kun SD-kort med en maksimal kapacitet på 2 GB og SDHC-kort 32 GB eller mindre. Kort, der overgår disse grænser, er ikke kompatible med Wii-konsollen.

Indsæt dit SD-kort i en computer for at kontrollere det filformat, du ønsker at bruge sammen med Wii-konsollen. Wii Photo Channel kan læse og vise billed-, video- og lydfiler, men kun i kompatible formater. Wii læser JPEG-billedfiler, Quicktime-video og MP3-lydfiler. Alle andre filer vises som spørgsmålstegn på Wii Photo Channel og er ikke kompatible.