Sådan deaktiveres widgets ved låseskærm i iOS 11 og iOS 10

Med nye iOS-versioner blev fjernelsen af ​​Slide til Unlock, som nu, hvis dias højre gestus gentages, sender dig til skærmen i dag Vis Widgets komplet med vejr, kalenderhændelser, tabloids og nyheder, Siri appforslag, lagre, kort og hvad som helst valgfrie widgets, du har aktiveret på iPhone eller iPad. Denne widget-skærm er som standard tilgængelig fra låseskærmen på en iOS 10, iOS 11 eller en nyere enhed.

Men hvad nu hvis du ikke vil have widgets til rådighed på låseskærmen? Måske foretrækker du at opretholde mere privatliv og ikke afsløre noget om selve enheden, endsige kalender- eller appforslag eller meddelelser. Af en eller anden grund kan du deaktivere og skjule widget-sektionen på låseskærmen helt. Slutresultatet er, hvis du glider over fra låseskærmen, sker der ikke noget, fordi der ikke er noget at skubbe over til.

Sådan skjuler du widgets og meddelelser fra låseskærm af iOS 11 og iOS 10

Dette virker for at deaktivere visningen i dag, widgets og meddelelsesvisning med enhver iPhone eller iPad, der kører iOS 10 eller nyere:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPhone eller iPad og derefter gå til 'Touch ID & Passcode'
  2. Under "Tillad adgang når låst" sektionen skiftes omskifterne ved siden af ​​"Today View" og "Notifications View" til OFF-positionen
  3. Afslut ud af Indstillinger, og lås enheden igen, hvis du slår over, vil det nu ikke gøre noget

Bemærk, at du stadig har adgang til widgets, visning i dag og meddelelser fra en ulåst iPhone eller iPad, bare ikke fra låseskærmen.

Det er den vigtigste forskel, ved at gøre disse indstillinger ændrer den eneste måde at se yderligere detaljer og widgets på selve enheden er ved at godkende med Touch ID eller en adgangskode.

Du kan også redigere widgetsne og justere, hvad der vises i widgeten og skærmen i dag, hvis du ønsker det, f.eks. Fjernelse af overskrifterne "Nyheder" og tabloid fra Spotlight-skærmen på iOS. Selv om du sigter mod privatliv, slukker du adgang til låseskærmen. Generelt er det sandsynligvis mere ønskeligt end at skifte bestemte sektioner fra eller til.