OS X El Capitan Kan downloades nu til alle Mac-brugere

Apple har udgivet OS X El Capitan som en gratis opdatering til alle Mac-brugere. Den nye version af systemsoftwaren er officielt udgivet som OS X 10.11, og det endelige bygge nummer er 15A284. Brugere kan starte download nu fra App Store ved hjælp af det direkte link nedenfor.

OS X El Capitan bringer præstationsopdateringer og forbedringer til Mac-operativsystemet, herunder en ny system skrifttype, delt skærmvisning, justeringer til vinduet Mission Control vindue, forbedringer af Spotlight-søgning og forskellige forbedringer til bundtede Mac-apps, herunder Mail, Safari, Noter, Kort, Billeder og Safari. OS X El Capitan opdateringen skal tilbyde særligt værdifulde forbedringer til Mac-brugere, der aktuelt kører OS X Yosemite.


Enhver Mac, der kan køre OS X Yosemite eller OS X Mavericks, understøttes og kan køre OS X El Capitan. Hvis du ikke har gjort det allerede, kan det være en god tid at forberede din Mac til installation af OS X El Capitan, men vær sikker på at sikkerhedskopiere Mac'en inden du installerer nogen systemopdatering.

Download OS X El Capitan

Alle Mac-brugere, der ønsker at downloade OS X El Capitan, skal gøre det fra Mac App Store, hvor den er tilgængelig som en gratis download fra Apple:

  • Få den endelige version af OS X El Capitan fra App Store her

El Capitan installatøren er omkring 6 GB i størrelse.

Installatøren starter automatisk, når downloadet er færdigt, og processen med opdatering af OS X til El Capitan handler om at følge instruktionerne på skærmen.

Opdatering til OS X El Capitan

Sørg for at starte og færdiggøre backup af din Mac, før du installerer OS X El Capitan, hvis du ikke har konfigureret Time Machine endnu, ville det være en god tid at gøre det.

Brugere, der ønsker at oprette et bootbart USB-flashdriverinstallationsprogram til OS X El Capitan, bør gøre det før installering af udgivelsen, da installationsprogrammet vil fjerne sig selv efter en vellykket afslutning af softwareopdateringen. Instruktioner til oprettelse af et bootbart USB-installationsdrev til OS X El Capitan-finalen er her. Brug af en startbar installatør er den bedste måde at udføre en ren installation af OS X El Capitan på.

  1. Sikkerhedskopier Mac'en, hvis du ikke har gjort det endnu
  2. Kør installationsprogrammet "Install OS X El Capitan", hvis det ikke har startet sig og accepterer Servicevilkårene
  3. Vælg målharddisken for at installere OS X El Capitan på, hvis du opgraderer dit nuværende diskeoperativsystem, finder du navnet på det aktuelle opstartsdrev, som typisk er "Macintosh HD", og klik derefter på "Installer".

Bemærk, at OS X 10.11.1 i øjeblikket er tilgængelig som en betaversion for brugere, der deltager i enten Mac-udviklerprogrammet eller det offentlige beta-program. Der er ikke kendt tidslinje for OS X 10.11.1, der bliver udgivet til offentligheden.

Downloader du OS X El Capitan? Lad os vide, om du løber ind i enhver hik med opdateringen, eller endda hvis tingene går glat i kommentarerne.