Brug din iPhone i landskabsmodus, og drej den til en mini-iPad

Du kan bruge din iPhone i landskabstilstand takket være et tredjepartsværktøj, der er tilgængeligt på Cydia-butikken. Appen hedder SBRotator, koster $ 1, 99 og kræver en jailbreak at installere. Når den er aktiveret, justerer den iOS-ikonerne for at passe ind i det vandrette layout i iPad-stil ved at tilføje en ekstra række ikoner, eller du kan indstille den til at skala ikonerne til størrelse automatisk. Du kan også få det til at skjule ikonnavnet som i billedet ovenfor.

Hvad jeg synes er mest interessant om SBRotator, er, hvor meget det gør, at iPhone (eller iPod touch) ser ud og opfører sig som en miniature iPad. Når iPhone er blevet placeret i liggende tilstand, begynder det virkelig at se mere ud som en lille tablet end en telefon.

Som jeg sagde, kræver appen en jailbreak at arbejde, fordi den er installeret gennem Cydia. Du kan downloade redsn0w 0.9.6b6 hvis du har brug for det, men vær opmærksom på, at nyere iOS-enheder kræver en tæmmet jailbreak på dette tidspunkt.

Jailbreak eller ej, dette er helt sikkert en cool app. Takket være MacStories for at finde det for et par dage siden (screenshot er også derfra).