Sådan får du adgang til iCloud-dokumenter fra Mac OS X Finder af OS X Lion, Mountain Lion, Mavericks

Siden OS X 10.7.2 og fremover kan du få adgang til filer gemt i iCloud direkte fra OS X Finder. Hvis du har flere Mac'er konfigureret med iCloud og kører Lion eller Mountain Lion, kan du faktisk bruge denne skjulte mappe til at synkronisere filer mellem Macs med iCloud, ligesom DropBox. Da OS X og iOS bliver mere og mere afhængige af iCloud, kan det være nyttigt for strømbrugere at få en hurtig måde at få adgang til disse iCloud-dokumenter.

Før du begynder, skal du have iCloud oprettet og konfigureret, og du skal køre OS X Lion 10.7.2 eller senere eller Mountain Lion. Bemærk dette er ikke nødvendigvis i moderne versioner af OS X som OS X Yosemite og OS X El Capitan, som giver direkte iCloud Drive adgang fra Finder windows.

Få nem adgang til iCloud-dokumenter fra Mac Finder

Hvis du placerer mappen Mobildokumenter i Finder-vinduet, giver sidebjælken mulighed for hurtig adgang til filer i skyen:

  1. Fra Finder skal du trykke på Command + Shift + G for at hente vinduet Gå til mappe og indtaste stien til brugeren Bibliotek mappe fundet på ~ / Bibliotek /
  2. Find mappen med titlen "Mobil Dokumenter" og træk den mappe i sidebaret Finder-vinduet eller lav et alias, hvilket giver mulighed for nem adgang

Hvis du kigger rundt i mappen "Mobile Documents", finder du en anden række mapper, nogle er navngivet usynligt baseret på GUID'er, da denne mappe ikke er beregnet til generel brugeradgang, men hver er i overensstemmelse med et program, der gemmer dokumenter i iCloud. Apps med Notes, TextEdit, Påmindelser, Mail, Keynote og enhver anden Mac-app med iCloud-support vil blive inkluderet.

Ændring af et dokument, som synkroniseres med en iOS-enhed, afspejler i den relevante app fra iOS. På samme måde afspejler de ændringer, der er foretaget i mappen, for andre dokumenter, der er gemt i iCloud, andre Mac'er. Versioner virker ikke her, så vær forsigtig med ændringer, du foretager.

En ting du måske bemærker er, at Camera Roll-billeder ikke gemmes her, men der er også en lignende måde at få adgang til iOS Photo Stream fra Mac OS X, hvis du bruger den funktion på en iPhone eller iPad.

Hoveder op til MacWorld for den nylige tippåmindelse