Tema Mac OS X med en ultra-minimalistisk og ren sølvudseende

Mac OS X har ikke virkelig "temaer" i traditionel forstand, men du kan oprette temaer, der sorterer dig selv ved at anvende et par system tweaks. Vi har vist dig, hvordan du gør dette før med et retro-inspireret Classic Mac OS-udseende og gør OS X til ligner iOS, og nu viser vi dig, hvordan du kan få et flot udseende moderne minimalistisk gråtonebillede til OS X:

  • Sort Menu Bar : Få en mørk OS X menulinje med det gratis MenuBarFilter værktøj.
  • Grafit-knapper og brugergrænseelementer : Åbn systemindstillinger, og klik på "Generelt", og se derefter "Udseende" og indstil grafit for at ændre vinduets handlingsknapper til sølv. Under "Fremhæv farve" vælger du Sølv eller en grå variation.
  • Gråskala Baggrund : Vælg en minimalistisk gråtonebaggrund, skærmbilledet bruger "Lys" fra DizzyUP, som vi tidligere har dækket, men Subtle Patterns er også en stor samling.
  • Skjul desktop ikoner : For at skubbe det minimalistiske aspekt, enten deaktivere desktop ikoner via en Terminal kommando eller med et menulinje værktøj som DesktopUtility
  • Auto-Hide Dock : Hit Command + Shift + D for at aktivere automatisk skjuling, og gør automatisk skjul endnu bedre ved at fjerne visningen og skjul forsinkelsen ved hjælp af følgende standardkommandokommando:
  • defaults write com.apple.Dock autohide-delay -float 0 && killall Dock

Med menulinjen sort og grafit-UI-elementerne aktiveret, får alt i brugergrænsefladen et godt moderne sølv- og gråtonearbejde. Det er ikke en komplet transformation, men det ser meget rent ud og matcher ikonerne i gråtoner Finder sidebar ganske godt.