Fejlfinding af en Apex DVD-afspiller

Apex, en Californienbaseret elektronikproducent, har haft en lang historie med at producere kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Som med alt andet elektronisk kan brugerne dog stadig støde på nogle problemer fra tid til anden. Inden du bliver frustreret, når din Apex DVD-afspiller giver dig problemer og smider det ud af vinduet, skal du foretage fejlfinding af problemet for at sikre, at det ikke er en let løsning.

Trin 1

Find ud af, om din DVD-afspiller overhovedet giver dig nogen form for billede. Hvis din afspiller er tilsluttet, og du ikke kan se noget på dit tv, skal du kontrollere, om den er tilsluttet korrekt. Audio / video-udgangene på bagsiden af ​​tv'et er farvekodede, så et rødt komponentkabel skal sættes i et rødt stik på både tv'et og dvd-afspilleren. Hvis du stadig har et problem, skal du trykke på knappen mærket "I / P" på din fjernbetjening. Dette vil ændre videoindstillingen fra "Progressiv" til "Interlaced". Hvis du er i en af ​​de indstillinger, som dit fjernsyn ikke understøtter eller ikke er tilsluttet, ville det forklare, hvorfor du ikke får noget billede.

Trin 2

Se og se om du oplever det, der kaldes "billedrulning". Dette er når et billede er synligt, men bevæger sig op og ned på skærmen. Hvis du har dette problem, skal du trykke på knappen mærket "P / N" på din fjernbetjening. Dette skifter typen af ​​videosignal fra "PAL", som er formatet for Europa og Asien, til "NTSC", formatet for De Forenede Stater. Da et tv, der er købt i Amerika, ikke kunne vise et PAL-signal korrekt, vil dette løse ethvert billedrulning, du måtte støde på.

Find ud af, om du har problemer med at bruge karaoke-funktionen på Apex DVD-afspillere. Hvis du prøver at synge noget karaoke, men DVD-afspilleren ikke samarbejder, skal du se om alt er konfigureret korrekt. Tryk på "Setup" på DVD-fjernbetjeningen, og naviger derefter til "Karaoke Setup", og aktiver funktionen. Sørg også for, at du bruger de rigtige karaoke-specifikke mikrofoner og bruger karaoke-dvd'er og ikke cd'er, som ikke understøttes.