Sådan opgraderes processoren til Xbox

Elementer, du har brug for

  • Xbox 360

  • SATA-kabel

  • Torx skruetrækker (størrelse 7)

  • JungleFlasher Xbox 360-modifikationsprogram

  • Computer

Xbox 360-konsoller fremstilles af Microsoft Corp. og leveres med interne bundkort, der indeholder konsolens processchips. CPU'en i din Xbox 360 kan opgraderes ved at "overklokke" den til at køre ved hurtigere hastigheder end normale fabriksindstillinger. Du kan bruge din computer og freeware fra Internettet til at opgradere din Xbox 360-processor på cirka 15 minutter.

Frakobl alle strømkabler og tilbehør fra Xbox 360, og fjern derefter frontpladen. Fjern plasttappene på den ydre skal af konsollen, og fjern den derefter. Skru Torx-skruerne på metalindvendigt hus, og skub metaldækslet op. Frakobl SATA-kablet fra Xbox 360 til DVD-drevet, og tilslut derefter SATA-kablet fra computeren til Xbox 360. Tænd computeren.

Åbn en webbrowser og download freeware Xbox 360-modifikationsapplikationen JungleFlasher fra linket i afsnittet Referencer. Fra november 2010 er JungleFlasher det mest opdaterede og stabile Xbox 360-modifikationsprogram, der er tilgængeligt (tidligere programmer krævede MS-DOS og var tilbøjelige til fejl), og det er også det eneste program, der er i stand til at overklokke Xbox 360-processoren. Kør JungleFlasher, og klik derefter på "Avancerede indstillinger" i programmets hovedmenu. Vælg "Overclock Xbox 360 CPU", og flyt skyderen for at angive den ønskede procentvise stigning i CPU-hastighed (25 procent, 50 procent, 75 procent eller 100 procent stigning i forhold til normale fabriksindstillinger). Klik på "OK", og JungleFlasher opgraderer Xbox 360 CPU til at køre med overclocked behandlingshastigheder.

Vent på, at overclocking er afsluttet, luk derefter programmet, og luk computeren. Frakobl SATA-kablet fra computeren til Xbox 360, og tilslut derefter SATA-kablet fra DVD-drevet til Xbox 360. Luk det indvendige metalhus og skru Torx-skruerne igen. Sæt det ydre plastikhus tilbage i dets oprindelige position, og sæt derefter frontpladen på konsollen på igen. Tilslut alt tilbehør og strømkabler, før du tænder Xbox 360 igen.

Advarsler

Åbning af Xbox 360 annullerer garantien.