Sådan slipper du af et gammelt tv-apparat i San Diego

I 2009 skiftede tv-udsendelsessignaler fra analog til digital. Denne switch gjorde mange ældre tv-apparater forældede. Der kræves en digital konverterboks for at fortsætte med at bruge mange ældre tv-apparater. Mange forbrugere vælger at købe nye tv-apparater, der ikke kræver tilføjelse af en digital konverterboks. Selvom du har opgraderet til et nyere tv, skal du ikke smide det gamle tv ud. I stedet overvej at genbruge, donere eller give sættet væk. Der er programmer i San Diego, der hjælper dig med at bortskaffe dit gamle tv korrekt.

Trin 1

Doner et gammelt fjernsyn til en genbrugsforretning. Der er mange genbrugsbutikker i San Diego-området. Goodwill Industries accepterer gamle fjernsyn i alle aldre, i funktionsdygtig eller ikke-fungerende tilstand, på sit afleveringssted i San Diego.

Trin 2

Genbrug et gammelt fjernsyn. Der er organisationer, der vil genbruge et fjernsynsapparat i området, herunder Reacon Recycling, IMS Recycling og Recycle San Diego. Genbrug San Diego vil genbruge tv-apparater gratis. De to andre programmer opkræver muligvis et gebyr.

Placer en annonce online for at give væk eller sælge dit gamle tv. Du kan sende en annonce i sektionerne gratis eller til salg på Craigslist. Interesserede kan komme og hente det gamle tv fra dit hjem. Du kan også placere en annonce på FreeCycle. FreeCycle er opdelt i grupper baseret på geografiske områder. Deltag i San Diego-gruppen, og send en annonce til dit tv-apparat.