Sådan vises strømmende vand i PowerPoint

For brugere, der forbinder PowerPoint med kedelige møder i bestyrelseslokalet, indeholder 2013-versionen af ​​softwaren flere multimediefunktioner, der vil tilføje lidt liv til dine præsentationer. Med lyd- og videofilunderstøttelse giver PowerPoint dig mulighed for at medtage bevægelige billeder og lyd i dine præsentationer. For at tilføje den beroligende eller energigivende effekt af strømmende vand til dine dias kan du enten tilføje en videofil eller bruge en PowerPoint-skabelon til at integrere en flydende vandbaggrund i hele præsentationen.

Føj en videofil med strømmende vand til et dias

Trin 1

Klik på det dias, som du vil tilføje videoen til.

Trin 2

Klik på "Video" i fanen Indsæt, og vælg derefter "Video på min pc."

Trin 3

Naviger gennem dine mapper for at finde den video, du vil tilføje, i feltet Indsæt video.

Klik på pil nedad ved siden af ​​knappen Indsæt, og klik på "Indsæt" for at tilføje videoen af ​​flydende vand til dit dias.

Arbejd ud fra en skabelon til strømmende vand

Trin 1

Klik på "Ny" i fanen Filer.

Trin 2

Gennemse skabelonerne i vinduet Ny præsentation (se Ressourcer). Du kan se efter en skabelon for flydende vand ved at skrive "flydende vand" som et søgeudtryk i søgefeltet øverst eller navigere gennem kategorierne i vinduet.

Trin 3

Vælg den flydende vandskabelon, der passer bedst til din præsentation. Klik på skabelonen for at generere et eksempel, og klik derefter på knappen "Opret" for at indlæse skabelonen i PowerPoint.

Tilføj indhold over den strømmende vandbaggrund, ligesom du ville gøre det over en tom diaspræsentation.