Sådan Slet Standard Apps på iPhone, iPad i IOS

Du kan nu slette standard apps fra enhver iPhone, iPad eller iPod touch, der kører moderne iOS-udgivelser. Ja det betyder, at du kan slette Mail, slette musik, lagre, kort, kalender, watch, iTunes Store, kompas, påmindelser, videoer, iBooks, podcasts, find venner, se, tip, talememoer, nyheder, aktivitet og andre De præ-bundne standard iOS-apps, der ankommer til iPhone og iPad, kan alle nemt fjernes.


Enhver standardapp, der er fjernet, kan geninstalleres til enhver tid, så hvis du beslutter, at det var en fejl at slette en bestemt app, er det nemt at komme tilbage igen. Du vil opdage, at sletning af en standardapp er stort set den samme som afinstallation af andre apps på iPhone og iPad, bortset fra at du indtil nu ikke kunne slette standardapps, var de simpelthen ikke aftagelige.

Sådan Slet Standard Apps på iPhone, iPad

  1. Find den standard app, du vil slette fra iPhone eller iPad
  2. Tryk og hold på appikonet for at få dem til at jiggle, og få (X) Delete-knappen vist, tryk på det (X) for at slette standardappen
  3. Bekræft, at du vil slette appen ved at vælge "Fjern"
  4. Gentag med andre standard apps, du vil slette i iOS

Slette standardapps forsvinder fra enhedens startskærm og forbliver utilgængelige for enheden, medmindre de geninstalleres igen.

I eksemplet her slettet vi den medfølgende standard "Music" -app fra iOS på en iPhone.

Evnen til at slette standard apps er virkelig ret praktisk, og det giver dig mulighed for at skære ned på nogle af de cruft, der følger med iOS, som kan blive ubrugt af nogle brugere. Denne funktion til at slette lager apps er dog kun tilgængelig i de mest moderne versioner af iOS, så hvis din iPhone eller iPad kører en ældre version af iOS-systemsoftwaren, skal du opdatere den til de nyeste versioner, der er tilgængelige, vil alt over 10 have evnen til at slette lagerapps, og prøv igen for at få adgang til sletning af standard apps-evner.

Bemærk, at nogle standard apps ikke kan fjernes fra iOS. Nogle af de ikke-programmerbare apps omfatter Indstillinger, Beskeder, Telefon, Safari, Ur, Fotos, Sundhed, App Store og Kamera. Hvis du ikke vil have disse apps, skal du skjule dem i en mappe eller på en anden startskærm.

Selv efter at en lagerapp er blevet slettet fra iPhone eller iPad, kan de geninstalleres igen når som helst ved at gå gennem App Store, søge efter den pågældende app og vælge at genindlæse den igen.